Snap
  • Relatie
  • 21jaarjongzwanger

Daar sta je dan met een positieve test..

21 jaar jong en onverwacht zwanger

We hadden net samen een huis gekocht en na een hoop gekluts met familie en vrienden woonden we er net 2 weken in. We waren trots op ons, nog zo jong en dan al samen een huis gekocht. We waren toen 3 jaar samen en hadden beide vaste banen. We woonde al samen in een huurhuisje, en we vonden het slimmer om een huis te kopen. En dat is dus gelukt. 

Toen we dus net 2 weken in ons nieuwe huis woonde werd ik met schrik midden in de nacht wakker. Ik wist niet precies waarvan maar ik voelde me ineens heel erg misselijk worden. Me vriend werd wakker en rende door heel het huis om een emmer te zoeken. Want tja waar heb je emmers stasn ale je net met verhuist? Maar goed super lief bedoelt maar het was al te laat.. heel de nieuwe vloer zat onder de kots.. Maar wat een opluchting dat het er uit was. Misschien toch iets verkeerd gegeten gisteren? Ik had me maar ziek gemeld op me werk, want ik was zo misselijk ineens. Ik dacht misschien een buikgriepje en dat is niet zo handig als je in de zorg werkt met ouderen. Na een paar dagen ging het wel redelijk, soms wat misselijk maar kon het redelijk onder controle houden. 

Een week later was de stopweek van de pil, heel vreemd maar ik werd niet echt ongesteld. Voor de zekerheid een zwangerschaptest gedaan. Gelukkig negatief. Tuurlijk is een kindje welkom maar wij vonden ons zelf nog te jong en wilde over een paar jaar pas kindjes. Dus we waren beide best opgelucht. Maar een week later was ik nog steeds niet ongesteld. We hadden nog 1 zwangerschaptest liggen en mijn vriend was werken maar ik dacht er totaal niet verder bij na, dus ik naar de wc om de test te doen. En wat denk je? Bam 2 streepjes. 2 streepjes? Huh daar moet toch maar 1 streepje? Ik keek nog eens de bijsluiter. 1 streepje niet zwanger. Ja precies 1 streepje moet ik hebben want ik ben niet zwanger joh. Oh wacht... 2 streepjes zwanger.. Zwanger? Ben ik zwanger? Huh....? Wat? Huh? Shit.. ik moet me vriend bellen.