Snap
  • Relatie
  • Trouwen
  • testament
  • belangrijkegesprekken
  • Huwelijksvoorwaarden
  • perfectedag

Belangrijke gesprekken leiden tot een prachtige dag!

Hallo allemaal,

Er is ondertussen veel gebeurd maar wel leuke en belangrijke dingen..

Mijn partner en ik zaten op een avond te praten over de toekomst en wat er zou gaan gebeuren als 1 van ons zou overlijden of allebei! Wat gebeurd er dan met de kinderen? Geen leuke onderwerpen maar dit gesprek is wel heel belangrijk en vooral als je kinderen hebt.

Je moet er toch voor zorgen dat je het goed geregeld hebt..

We zijn ons hierin gaan verdiepen en kwamen toen uit op een testament.

Offerte aangevraagd en daarna een afspraak gemaakt bij een notaris.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik aan het begin van de afspraak totaal niets van wist maar de notaris legde het zo goed uit dat het allemaal wel duidelijk werd.. en ik ging met een big smile weg aangezien de notaris aangaf dat het wel handig was om dan te gaan trouwen omdat het zo veel beter geregeld is..

Mijn vriend baalde een beetje omdat hij pas over 4 jaar wilde trouwen als onze jongste oud genoeg was, omdat hij graag wil dat hij het ook zou herinneren..

Meteen de zelfde avond hebben wij een datum geprikt en onze bruiloft zou over 2 maanden zijn, maar hij wilde wel alles via de officiële weg doen. Mijn vader om mijn hand vragen, een romantisch aanzoek doen!

Dat is allemaal gelukt en wij hebben ook ons testament en huwelijkse voorwaarden getekend (ivm zijn winkel) en toen was het dan zover!!

Onze dag! Een perfecte dag! Mooi weer, alle belangrijke mensen erbij die we wilden hebben. Thalia & Joshua, die mochten de ringen geven en hun handtekening op de akte schrijven!

Ondanks dat het een kleine mini bruiloft was, hebben wij een top dag gehad en had ik het niet ander willen hebben.

En vanaf nu draag ik dan ook vol trots de naam van mijn man samen met mijn eigen naam! 

Snap
Snap