Snap
  • Relatie
  • dood
  • morbide
  • gekwijf
  • weduwe
  • weduwenaar

Beetje morbide

Het is laat op de avond, en ik kijk nu een horror film.. in mijn eentje.. misschien is het een slecht idee, maar toch deze film zet me aan het denken..

Zoals jullie misschien wel weten ben ik getrouwd met mijn grote liefde, maar wat nou als ik dood ga?

Zal hij dan een ander gaan ontmoeten? En ja tuurlijk wil je dat je liefde gelukkig is.. maar ook met een ander? 

Je hebt de eeuwige trouw aan elkaar beloofd. En ze zeggen wel eens tot de dood uw scheid. Maar wat als er ( zoals ik geloof) meer is na de dood? Zal ik hun dan ook gaan spoken? 

Ik weet het, dit is een mega raar onderwerp. 

Maar wat als mijn geest, mijn Liefde nou niet kan accepteren dat het voorbij is?

Wat en hoe denken jullie hier over?

Mijn manlief roept altijd maar poek ik ga veel eerder dan jou... 

Maar zal ik dan ooit zo van iemand anders kunnen houden?

En stel nou hè, stel dat ik toch eerder uit de pijp ga dan hij... waar gaat hij dan ooit nog een vrouw zoals mij vinden? Oké ik weet het klinkt eigendunkig, maar ik zorg echt heel goed voor hem. En ik heb hem net als hij mij uit hele diepen dalen getrokken. Hoe kun je ooit deze liefde overtreffen?

De dood is onvermijdelijk. Voor iedereen komt die ooit, je weet alleen nooit precies wanneer...

Voor nu zeg ik voor de volle 99,99% procent! Ik zou na mijn man geen liefde meer nemen mocht hij ooit komen te overlijden.

Ik wil met deze post geen uitlokking doen, want een geliefde verliezen is het ergste wat er is! Maar ik ben nieuwsgierig. De dood is een raar iets maar dat is de liefde ook.

3 jaar geleden

Mijn lief was mijn alles en ik dat voor hem... Echte liefde stopt nooit, maar je wil dat de ander ook gelukkig is. Zo hebben wij er altijd over gedacht, ja ben nog steeds alleen na al die jaren, maar heb wel het geluk van echte liefde mogen beleven, iets waar anderen soms een leven naar op zoek zijn. Mijn lief leeft verder in mijn hart en waakt over mij, maar zou ik iemand ontmoeten zal mijn lief de eerste zijn die blij voor me zou zijn. Zo hebben we dat besproken en zo zal het gaan, want er is altijd plaats voor liefde in je hart. Liefs D xxx