Snap
  • Relatie
  • getrouwd
  • #familie
  • #moeder
  • jubileum
  • #memories

Alles is liefde! ♥

Ergens om de hoek wacht soms geluk

Waar wat is nou alles? En wat is nou liefde? Eigenlijk twee grote vragen die ik mijzelf best regelmatig heb gesteld... Liefde wordt vaak gezien als een gevoel en relatie tussen twee mensen. En daar raak ik al verward. Je kan toch pas van iemand houden als je van jezelf houdt? Daar ben ik het helemaal mee eens. Op het moment dat je denkt, ik ga de wereld alleen rocken, ik koop alle accessoires in de kleur voor mijn nieuwe huis en ik ga heerlijk mijn eigen plekje van mijn nieuwe huis maken, zonder met iemand rekening te houden. En in mijn hoofd riep ik er dan ook nog keihard achteraan: 'Lekker PUH!'

En zo geschiedde... Nee grapje, zo ging het verhaal dus absoluut niet verder. Of tenminste, de roze accessoires had ik gekocht. Helemaal trots en blij was ik met mijn kaarsjes, schilderijtjes en andere top budgetvondsten bij de Action. Maar dat huisje voor mezelf kwam er niet.... Niet? Waar ging je dan wonen toen je jouw huis verkocht had? Nou.... ik ging dus bij mijn schoonouders wonen.

Voila, daar komt de aap alweer uit de mouw. Want als er schoonouders zijn, betekent het ook dat er een nieuwe liefde in je leven is gekomen. Klopt&Klopt. Toen ik klaar was om alleen te rocken en echt van mezelf hield, gingen mijn ogen ineens open voor Hessel. We kende elkaar al tijden via, hoe oldksool, MSN. En dan kom je ineens weer met elkaar in contact naar aanleiding van een foto van een glas ranja en een hottub. Slecht verhaal, sorry, maar waar! 

Binnen één jaar kochten we een klushuis wat van A tot Z gestript en verbouwd moest worden. En dat terwijl ik had gezworen nooit meer een huis met iemand samen te kopen. Mislukt dus! Samen gingen we de strijd aan! Afbreken en samen weer 'alles' opbouwen! Letterlijk & figuurlijk. Wat een avontuur. 

Dat avontuur overleefde we, samen welteverstaan. Applaus voor ons! En eigenlijk zitten we nog in het avontuur want het huis is nog niet helemaal klaar, maar goed dat zijn dus details. En dan heb je 'ineens'  huisje, boompje & beestje. Dat laatste dan in de vorm van onze kat Duke, geen kindjes dus! En toen begonnen bij mij als vrouw allerei vervolgstappen door mijn hoofd te razen. Dat ging ongeveer zo.... Kindjes..... Trouwen....... Kindjes..... Trouwen en dan in een snelheid van 360 km per uur, 24 uur per dag en 7 dagen lang.

Oef, wat heeft Hessel het zwaar gehad. Kindjes kan je nou eenmaal niet plannen, maar trouwen daar in tegen (toen nog wel, nu met Corona een heel stuk lastiger) wel!  En op 31 december 2017 was het dan eindelijk zover, vlak voor middernacht, in een bergingstruck (ik vind het méga romantisch!) vroeg Hessel mij ten huwelijk. Op naar een nieuw, planbaar avontuur! 

Eén ding was voor ons heel snel duidelijk. We zouden onze bruiloft op 'onze' manier vieren en met allemaal mensen die dichtbij ons stonden en klein. Klein is uiteindelijk niet gelukt, maar de rest wel. De locatie? Huurde we van iemand uit ons dorp. De bruidsmeisje? Top meisjes uit het dorp die we kenden van het Iepenloft. De fotograaf? Een vriend die Hessel kende via het incidentenfotografie-netwerk. Het eten? Via mannen die Hessel kende uit de korfbalwereld. De trouwambtenaar? De fantastische vrouw die had gesproken op de begrafenis van Hessel zijn beppe. En de gasten? Alleen maar mensen die we 'echt' in ons leven hebben en waar we echt contact mee hebben! 

Zenuwen? Die waren er bijna niet! Die dag kon ik alles loslaten en puur genieten. Ineens voelde ik voor 99% wat alles is liefde is....  En exact één maand werd deze 99% 100%. Hoe? Door de positieve zwangerschapstest die ik in mijn handen had. 

Nu twee jaar later, ben ik ervan overtuigd dat ik vol overtuiging van de dakken kan roepen: ' Alles is liefde!'  Alles, ons gezin, wij met zijn drietjes. Liefde is mooi, dankbaar en iets om heel trots op te zijn. En dat? Dat vier ik vandaag met mijn, inmiddels twee, grote liefdes Hessel&Mini! ♥

'Alles is liefde

Alles is liefde

Voor iemand zoals jij

Voor hem, voor haar, voor mij

Alles is liefde

Alles is liefde

Voor wie denkt dat het te laat is,

Ergens om de hoek wacht soms geluk' 

(Alles is Liefde van Blof)

Liefs X Daisy

4 jaar geleden

Dankjewel lieve Liek! Leuk dat je me nu volgt! 👧❤️

4 jaar geleden

Mooi geschreven topper!