Snap
  • Relatie
  • liefde
  • Verlies
  • Trouwdag
  • #gemis

#47. Ik mis je zo 💔

Liefde stopt niet bij de dood, maar echte liefde is voor altijd ❤️

Op 19 april beloofden we elkaar eeuwige trouw, tot de dood ons scheidt, we hadden toen op die geweldige dag nooit kunnen bedenken dat dat betekende dat we niet samen oud zouden worden. We waren zo gelukkig, niet alleen die dag, maar we genoten van ons leven samen en later ook met onze 2 zoons erbij. Wie had ooit kunnen bedenken dat jij ALS zou krijgen en we al zo snel ALS zou krijgen en ons geluk al een vroege einddatum zou krijgen. We lagen op 1 van die laatste dagen samen in bed en ik zei tegen jou, dit kan en mag niet, want ik kan niet zonder jou....... Maar jij met je ongelofelijke vertrouwen in mij, je zei; Je hebt in je leven al zoveel overwonnen, dus dan kan jij dit ook. Ik heb mijn best gedaan, maar toch is onze jongste zoon bij jou en wat mis ik jullie mijn hart ligt in stukken, nog steeds, want er was er maar 1 zoals jij. Iedereen is deze dag vergeten behalve ik lijkt het wel en als je er iets van zegt, dan overdrijf ik of probeer zielig te doen, maar hun hebben ook makkelijk praten want hun hoeven hun liefste niet te missen. Ik hou nog steeds zoveel van je en mis nog net zo en ik hou onbeschrijfelijk veel van jou, daarom eer ik jou en onze liefde. Ik hou van je, voor altijd ❤️❤️❤️

Ik heb vandaag in beide Posts de originele foto’s gebruikt, dus aub NIET op social media!! Ook ben ik altijd eerlijk geweest over dat ik andere data en namen gebruikt om herkenning te voorkomen, maar mocht je ons herkennen van de foto’s wil je dat dan alsjeblieft voor jezelf houden!!

Liefs Damaya XXX

2 jaar geleden

Dank je lieverd 😘

2 jaar geleden

Dikke knuffel

2 jaar geleden

Wat ongelofelijk sterk dat je dit deelt. Je overdrijft niet als je dit aanhaalt . Misschien zien mensen dat in jou omgeving. Maar voor jou is dit moment zoveel meer dan voor andere mensen. Laat elk jaar dat terug komen en eet gebak samen met je kinderen en vier het elk jaar. Als hij er nog zou zijn had je dit ook gedaan en het belangrijkste is welke waarde en welke herinnering jij wilt geven aan die dag ieder jaar weer. Wat een ander denkt moeten hun weten. Mijn zus is haar man vorig jaar verloren en wij gaan die dag gewoon altijd langst en nemen een bos bloemen mee wat we vroeger ook altijd deden toen hij er nog wel was. Ik wil je heel veel sterkte, moed en liefde wensen.

3 jaar geleden

Heel begrijpelijk. Makkelijk is het zeker niet. hopelijk wordt het op den duur wel dragelijker.