Snap
  • Relatie
  • speciaal
  • moederschap
  • Achternaam
  • Partnerschap
  • bijzonderemomenten

29 maart blijft bijzonder!

Een dag vol van betekenis, die dit jaar weer een stukje meer is gaan betekenen.

29 maart 2021, nu zou je denken een maandag? Ja, een maandag maar niet om de dag maar om de datum! Een datum die voor ons al speciaal was en die dit jaar nog meer is gaan betekenen.

3 jaar geleden, als vrijgezel in een appartementje waar ik overigens een top tijd heb gehad. Die bewuste 29 maart kwam Lily, mijn eerste eigen hondje bij me wonen. Stap 1 naar een volwassener leven, haha! 

2 jaar geleden, die bewuste datum tekende Wes en ik bij de notaris en zetten wij onze eerste stappen in ons eigen huis, wat stap voor stap ons thuis werd. 

En dan vorig jaar, de dag dat wij bekend maakte dat ons eerste kindje onderweg was! 

Twee honden, een huis en een prachtige dochter rijker, zetten wij vandaag onze handtekeningen voor het Partnerschap.

HOERA! Mama heeft eindelijk dezelfde achternaam als ons. Nora kreeg met haar geboorte natuurlijk de achternaam mee van Wes en ik werd steeds meer “geconfronteerd” met het feit dat wij niet getrouwd zijn en ik dus nog mijn eigen achternaam droeg. Ik merkte dat wij er aan toe waren om daarin een eenheid te zijn, zoals wij als gezin al zijn maar dan vanaf vandaag met dezelfde achternaam! Daarbij geeft het ons een prettiger gevoel dat alles geregeld is voor Nora mocht er iets gebeuren. Daar ga je niet vanuit en geen grote verandering zou je zeggen, maar voor ons van vele waarde.. 

Deze dag heeft ons gezinsleven weer een stukje mooier en liefdevoller gemaakt! Wat we klein hebben gevierd maar groot is geworden door iedereen die ons lief heeft!

Waar hebben jullie voor gekozen en hoe ervaarde je dat?