Snap

Zwangerschapsverlof, met 'lege' handen

Deel 6:Een periode van rouw, verdriet, emoties, warmte en liefde. Een nieuwe toekomst...

Zwangerschapsverlof, maar geen kindje om voor te zorgen. Het is nu ook t belangrijkste dat Jules en ik voor elkaar zorgen. Dat we zorgen dat we rouwen, praten en liefhebben. Samen zijn we sterk, samen kunnen we de wereld aan! Onze liefde is bezegeld met een wondertje en daarom hebben we onze liefde deze periode ook nog bezegeld met een huwelijk! Vanaf 25/8/16 draag ik met trots dezelfde achternaam van mijn liefde en mijn dochtertje Vieve. 

Oktober een maand die ons leven zou veranderen. Een maand die ons nieuw leven zou brengen. Een maand die ons liefde zou geven. Maar oktober is voor ons nu een maand, die heel snel voorbij mag gaan. Het Is een trieste maand, een maand die zijn kleur verliest, net als de natuur. Blaadjes vallen van de bomen, blaadjes krijgen een andere kleur, het wordt kouder en t weer wordt triester. Net als oktober voor ons. Een trieste maand. Morgen zou de uitgerekende datum zijn. Vanaf morgen gaan we proberen ons leventje weer op te pakken, een beetje vooruit kijken, proberen een nieuwe toekomst uit te stippelen. Samen nieuwe herinneringen maken met onze lieve familie en al onze lieve vrienden. Samen staan we sterk.

Waarom nu alle blogs in een week online? Omdat deze week, een week vol emoties is. Een week vol ups en downs. Een week dat er nog meer bij Vieve stilgestaan wordt. 

Juist nu wilde ik dat ons verhaal online kwam, want als erover gelezen en gesproken wordt, blijft Vieve in 'leven'. 

7 jaar geleden

I just shoveled about 3 to 5 inches off the driveway...I had severe back problems (piuhced/ruptnred disks) last year from shoveling and I'm thinking maybe this wasn't a great idea...

Ik weet helaas hoe vreselijk het is een kraamtijd, verlof met lege handen. Heel erg veel sterkte in deze moeilijke tijd

7 jaar geleden

Lieve Cel en Jules, met tranen in mijn ogen en kippenvel over mijn lijf heb ik jullie mooie liefdevolle woorden gelezen. Wat een pijnlijke maar bijzondere reis hebben jullie gemaakt. Vieve reist alleen verder, maar jullie zullen vanuit haar thuisbasis altijd met haar mee reizen ???? Dikke knuffel ????

7 jaar geleden

Een prachtig meisje! met een prachtige naam! en geweldige ouders! tranen in mijn ogen en nog dankbaarder met ons kindje dat lief ligt te slapen. zo zie je maar weer wat een geluk je mag hebben als het dan toch wel mag lukken! en je een gezond kindje mag krijgen! ik hoop heel erg dat dit jullie ooit ook nog gegund is, niet om Vieve te vervangen maar om een broertje of zusje voor haar te mogen krijgen! liefs