Snap

Zwangerschap vereeuwigen

Op meerdere (originele) manieren kun je deze bijzondere periode vastleggen..

een fotoshoot, een gipsen buik, een 4D echo laten maken, een buik laten beschilderen.. Allemaal super leuke dingen om de zwangerschap te laten vastleggen! Tegenwoordig haal je heel veel inspiratie op via allerlei Apps, sites, beurzen en je omgeving. 

Ik heb tijdens mijn zwangerschap gekozen om een 4d echo te laten maken. Heel bijzonder om dit te laten doen! Je kindje als volledig mensje te zien, het neusje, kin, handjes en voetjes.. Alles hebben we kunnen bewonderen! De ervaring was super! (Bedrag, 80,- voor een half uur + 3 kleuren foto's en 3 zwart wit foto's.) 

Je kunt ook met hele leuke (goedkope) middelen zelf aan de slag om je zwangerschap te laten vereeuwigen. Een fotoshoot bijvoorbeeld kun je, als je wat rondvraagt heel goedkoop maar toch stijlvol laten slagen! Zo heb ik in mijn omgeving een ouder die ik lesgeef gevraagd om te "oefenen" qua fotograferen op mijn buik. Er zijn best wat hobbyisten die het leuk vinden om voor een (klein) bedrag of voor de ervaring foto's te maken! Van tevoren heb ik via pinterest (website en app) foto's opgezocht van zwangeren buiken. Ik ben in mijn omgeving en in mijn verzameling gaan neuzen en vond allerlei spulletjes. Een eendje, schoentjes een sjaaltje.. Daarnaast zocht ik kleding uit die op die foto's mooi overkwamen. Hier maakte ik screenshots van en nam deze mee naar de shoot. De foto's zijn voor mij enorm waardevol! En ben er erg blij mee! 

(Zie voorbeeld foto bij blog)

9 jaar geleden

Hey Sheila! Dank je wel! Ja ook daar heb ik ontzettend leuke ideeën van gezien op o.a. Pinterest! Elke maand, elke week.. Had ik ook wel willen doen inderdaad! Zo'n rapportage wordt vast heel mooi!!

9 jaar geleden

Wat een gave foto! Wij hebben een maandelijkse foto shoot en uiteindelijk moet er van alle maanden een mooi foto boek ontstaan! Jullie foto is ook echt super mooi!!

9 jaar geleden

Dank je wel! Een ideetje van pinterest. Als je daar een zoekopdracht intypt kom je ook hele leuke gezins/mama dochter etc. Tegen! Echt superleuk!

9 jaar geleden

Op hout??! Wat bijzonder! Glas ken ik wel, maar dat een foto op hout wordt geprint wist ik niet!