Snap

Zwanger en de warmte... Ai... Geen goede combinatie!

De warmste dagen van het jaar weer gehad deze week en wat reageerde mijn lichaam hier *** op!

ik ben al erg warmbloedig van mijzelf, ik heb vaak in de winterperiode niet eens een dikke winterjas aan!! 

De combinatie van de hitte van deze week en zwanger zijn is mij vies tegen gevallen!

Het begon dinsdag al met hoofdpijn maar verder niet veel achter gezocht! Woensdag werd het erger met sterretjes zien en duizelig zijn en donderdag kon ik amper een rondje met ons hondje lopen! 

Mijn bloeddruk laten opmeten en die was onwijs laag voor mijn doen! Op zijn laagst was die 98/56 maar toen ik het eenmaal wist heb ik wat dropjes genomen en goed water gedronken en werd het in loop van de dag wel beter! 

Helaas heb ik hierdoor vanochtend mijn afspraak met de Pohggz af moeten zeggen! Afspraak was al om 09.00uur maar ik kon amper uit bed komen, onwijs hoofdpijn en zo ontzettend vermoeid! Door vakantie periode kan ik pas eind augustus terecht bij haar! 

Maar moet zeggen dat erover praten en van mij afschrijven wel helpt om wat meer rust te krijgen in mijn hoofd!

Wij hebben ook een Angelsound en als ik even tot rust wil komen en wil genieten dan zoek ik het hartslagje op van onze kleine en kom ik tot rust!

Vandaag 20weken zwanger en maandag GUO in het ziekenhuis ivm erfelijke hartafwijking bij m'n man z'n broer! Maak mij hier geen zorgen over en heb zin om kleine te zien maandag!! 

Ik merk dat ik steeds een beetje meer kan genieten! 

Oh en mijn bloeddruk vandaag was weer 120/60 dus het is weer aan het stijgen!

Op naar maandag!! 

7 jaar geleden

Zo herkenbaar dat duizelig zijn met die hitte. Ik ben toevallig deze week ook 20 weken. Ik heb meer water gedronken en in bed op mijn linkerzij gaan liggen. Ik had het voornamelijk in de nacht. Ik heb deze zwangerschap de neiging om op mijn rug te gaan liggen. Dat kan ik beter niet doen met die warmte. Koelde totaal niet af op de slaapkame

7 jaar geleden

Poeh ja ik weet wat je bedoelt met niets kunnen doen!! Vandaag tm half 12 als Zombie op bed gelegen en daarna gewoon beneden met een waaier verder gelegen haha wel rondje met hond gelopen en snel boodschapje gehaald maar wat een uitdaging was dat! Haha m'n laagste bloeddruk vandaag was zelfs 86/55 ik dacht echt oke en nu.... Dus wel even verloskundige gebeld maar kan er niets aan doen behalve zout en rust! Hoop ook dat temp snel weer beetje daalt hahaha of in ieder geval dat benauwde eraf! Jij bent er al bijna met je 37!! Spannend en ook heel veel sterkte komende weken!

7 jaar geleden

Hier ook 37+ weken zwanger. Mijn bloeddruk was vanmorgen 105/65, wat ik niet verwacht had met deze hitte. Ik doe momenteel helemaal niets meer & ga 's middags met onze peuter een middagdutje doen (met de airco aan). Hopelijk zakt de temperatuur een beetje, want 32 graden is echt te belachelijk voor woorden. Sterkte met deze bloedhitte!

7 jaar geleden

Bouillon is nog wel een goede tip!! Thanks ???? Zat aan de dropjes maar heb ook bouillon in huis.. Iets beter voor de kilo's! Vind het ook een heel bijzonder idee dat we op helft zijn en dan kleine ook vast kunnen houden over 20weekjes! Bedankt voor je reactie!