Snap

Zou ze mijn blog gelezen hebben?

Bizar, na mijn vorige blog is alles zomaar ineens veranderd. Mijn schoonmoeder werkt mee met me en lijkt oprecht haar best te doen.

Ik schrok er een beetje van. Voelde me schuldig en dacht bijna: ''Zou ze mijn blog gelezen hebben?''... Dat lijkt me sterk, ik heb namelijk een iets andere naam gebruikt om dit profiel aan te maken om zoiets te voorkomen.

Hoe dan ook, het gaat goed! Mijn schoonmoeder helpt me mee met mijn regels en de flauwe grapjes (met een kern van waarheid) zijn verleden tijd. Nog voordat ik mijn hart uit heb gestort bij Roland is het tij gekeerd...

Wat een verschil, ik hoop echt dat dit voorlopig zo blijft!

Overigens: ook erg lieve reacties ontvangen van jullie, lezers! Dankje, doet me goed!

7 jaar geleden

Uhmm ja bet zou kunnen, maar ja het heect wel geholpen dan! Blijven duimen voor je dat dit zo blijft!

7 jaar geleden

Fijn dat het goed gaat. Ik zou zeggen laat het vooral blijken dat je haar gedrag nu vooral accepteerd en heel fijn vind!

7 jaar geleden

Nou dat is grappig! Misschien voelde ze aan dat het niet lekker ging en probeerd ze nu een andere aanpak! Fijn! Laat haar zo af en toe even weten dat je DIT fijn vind. Gaat helemaal goed komen met jullie. X