Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Zo lijk je slanker in je feestjurk!

Zo lijk je gegarandeerd slanker in je feestjurk!

Je broek begint een beetje te knellen en je riem gaat steeds maar weer een gaatje losser. Je bent niet te dik, maar iets dunner was toch echt wel fijner geweest. Vooral omdat je zo`n prachtige feestjurk in de kast hebt hangen, waarbij elk kwabbetje absoluut zichtbaar is. Wat nu? Raak vooral niet in paniek. Er zijn twee opties. De eerste optie is: volg een crashdieet, maar dat is niet gezond en bovendien is het resultaat vaak van korte duur. Daarnaast zijn die lekkere pepernoten en de gevulde speculaas op dit moment ook wel erg lastig te weerstaan. Voor veel vrouwen is optie 2 echt beter: zorg dat je optisch slanker lijkt, zonder op dieet te moeten. Hieronder volgen een aantal tips. Zo lijk je gegarandeerd slanker in je feestjurk!

Steek je haar op!

Dit kan door middel van een losse knot of hoge staart. Zorg er wel voor dat het niet te strak wordt opgestoken, maar dat er nog een paar speelse plukjes loshangen. Je gezicht lijkt slanker en je hals langer.

 

Draag hakken

Of je al lang bent of je juist klein van stuk maakt niet uit. Hakken flatteren altijd. Door het dragen van hakken lijk je langer en daardoor ook automatisch slanker.

 

Draag goede lingerie

Het is belangrijk om te investeren in goede lingerie. Dat wil zeggen: lingerie van een goede kwaliteit, maar vooral ook in de juiste maat. Laat je borsten een keer opmeten in de betere speciaalzaak. De meeste vrouwen kopen namelijk hun lingerie standaard een maatje te klein. Door te kleine lingerie te dragen zie je vetkwabbetjes juist eerder, waardoor je dikker lijkt.

 

Wat dacht je van corrigerend ondergoed?

Krijg jij spontaan allerlei Bridget Jones achtige visioenen bij de gedachte aan corrigerend ondergoed? Dat is echt niet meer nodig, want tegenwoordig wordt corrigerend ondergoed steeds mooier met een klein kantje of in een schitterende kleur. Corrigerend ondergoed hoeft ook niet duur te zijn: bij H&M heb je bijvoorbeeld een betaalbare collectie en zelfs bij de Action kan je er al niet meer omheen. Door het dragen van dit speciale ondergoed wordt je lichaam als het ware tijdelijk gladgetrokken, waardoor je in die mooie feestjurk alleen maar een superstrak lichaam ziet.

 

Draag één kleur

Door het dragen van een outfit in één kleur lijk je slanker. Dat komt omdat de verticale lijn niet onderbroken wordt.

 

Veel, heel veel sieraden

Nu je toch een outfit in één kleur draagt, kan je best wat extra sieraden gebruiken. Veel sieraden zijn feestelijk en doen je ook nog eens dunner lijken.

 

Een kleurtje

Een kleurtje staat gezond en laat je ook slanker lijken. In het najaar mag je best een keertje 'smokkelen' door een zonnebankje te nemen.

 

Drink geen koolzuurhoudende dranken

Door veel koolzuurhoudende drankjes te drinken zet je buik uit. Feestjurk aan ? Frisdrank eruit!

 

 

Met deze tips zal je vast stralen in die ene feestjurk. Laat de feestdagen nu maar komen!

 

 

 

Geschreven door mama Nienke