Snap

zó welkom die kleine baby!

Het eerste moment dat ik wist dat ik zwanger was... Was zó bijzonder!!

Het moment dat ik wist dat ik zwanger was kan ik me nog zó goed herinneren! Het was vlak na de kerstvakantie 2016...

We hadden na 5 maanden even de focus verlegd van de ovulatie-test naar het nieuwe huis waarvan we 8 januari de sleutel kregen. We "proberen" wel weer in het nieuwe jaar was ons motto!

Toen ik er achter kwam dat mijn menstruatie weg was gebleven was het al ruim 6 weken na de eerste dag van de laatste menstruatie! Helemaal niet aan gedacht, totdat ik er uit een tasje een tampon rolde :) Omdat het zondag ochtend was moest ik nog enkele uren wachten voor ik naar Kruidvat kon hollen voor een test. Stipt 12.00 u stond ik voor de deur en kocht de test.

Toen die positief bleek te zijn was ik eerst nog niet overtuigd. Ik bleef maar naar het hokje staren! Eenmaal bekomen van de eerste schrik ben ik naar het nieuwe huis gereden waar mijn vriend druk bezig was om oude tegels van de muur af te bikken in het toilet. Ik liet hem de test zien en samen hebben we een potje staan janken van blijdschap!

Daarna zijn we naar boven gegaan om te kijken welke kamer voor onze baby zou zijn.

Ondertussen is de babykamer prachtig geworden, brocante wit met schattige accessoires... Voor onze kleine meid! Nog 2 weekjes geduld, dan is het zo ver!!! Dan zullen we haar met liefde ontvangen. Nu mag ze nog heel eventjes groeien en wiebelen in mijn buik!