Snap

YES, daar zijn we weer!!!

Het is bijna een jaar geleden dat ik mijn laatste blog plaatste. OEPS! Te druk, geen zin, een kind erbij... Maar: I'm back. Dus nu: UPDATE!

Nou daar ben ik weer! Lang geleden zeg! Ik kreeg vandaag een herinnering op Facebook. Ik had mijn blog gedeeld op Mamaplaats. Mijn blog die ging over de ontdekking van mijn onverwachte zwangerschap. Van het kleine ukkie wat er in mij groeide.

Ik heb deze blog nog eens terug gelezen en ook de blog die ik daarna nog plaatste. Die ging over de beslissing die we uiteindelijk genomen hadden. We zouden er namelijk voor gaan! Voor ons wondertje, ons cadeautje. 

Nadat ik dit zo eens terug las, dacht ik. Wat jammer eigenlijk dat ik niet meer verder ben gegaan met bloggen. De reacties waren altijd erg leuk en het schrijven bracht mij altijd een hoop plezier. Daarom dacht ik, ik neem jullie weer mee naar waar ik bijna een jaar geleden gebleven was met bloggen.

In mijn laatste blog vertelde ik dus over het feit dat we ervoor zouden gaan. En we keken toen uit naar de 12-weken echo die eraan zat te komen. Hopelijk is alles goed.

In mijn volgende blog ga ik jullie daar meer over vertellen...

Dus hopelijk gaan jullie weer verder met volgen. Eerst nog bijbloggen van een jaar geleden tot nu en daarna weer van wat we meemaken als gezin met 4 kids...

6 jaar geleden

Super leuk! Welcome Back!