Snap

Winnaars VSM winterpakket + Winter Efteling

Voor de winactie van VSM winterpakket hebben wij vele leuke reacties ontvangen over wat je favoriete product van VSM is. Wat wij vooral zagen is dat de meeste meerdere producten van VSM gebruiken.

De winnaars voor deze winactie zijn bekend. Hoor jij erbij? Kijk snel hieronder of je jouw naam ziet staan met jouw reactie.

ClaudiaHH: Ik gebruik vaak producten van VSM, mijn favoriet is toch wel de Cinababy die ik bij alle drie mijn kinderen gebruikt heb. Hoe het zo kan werken weet ik niet, maar het verhelpt niet alleen de krampjes na korte tijd maar ook direct het verdriet (meestal). Arnikind lost ook meteen tranen op, wonderlijk maar waar. VSM is onmisbaar voor ons als zorgzame liefhebbende moeders!

mariskavandertol1986: Mijn favoriete product van VSM is; Arnikind Vallen en stoten gel. want me kleine meid Tess 06-10-2010 is druk bezig met leren lopen, en dat gaat met wat vallen opstaan, klimmen klauteren. ook denkt ze dat ze een vliegtuig is en ze zomaar overal vanaf kan komen zonder te vallen, bijvoorbeeld door over de rand van het bed te hangen en dan zo van het bed af te gaan.. en dat is dan boink zo op de grond… gelukkig met de arnikind vallen en stoten gel blijven de blauwe plekken erg beperkt en verdwijnen ze super snel.

Norine: Hoi! Ik gebruik geregeld Rinikind neusspray. Gewoon goed spul als de kinderen verkouden zijn! En de vallen en stoten gel wordt (helaas, dat dan wel weer, haha) ook heel vaak op de knietjes, hoofdjes of andere plekken gesmeerd, en het werkt echt! Bulten en kneuzingen worden snel minder. Ik zelf gebruik in de winter iedere dag een Echinacea bruistablet en de kinderen krijgen Caltrivat. Homeopatisch, dus super! Dat helpt ons gezond de winter door te komen. Hatsjoe, o help, maar wij worden niet ziek met VSM!!Dus Efteling; here we come! Een heerlijke winterdag vol sprookjes, willen wij beleven!! Lieve groetjes, Norine

Behoor jij niet tot de winnaars? Doe dan opnieuw mee met de winactie van deze week. Maak kans op 4x2 kaartjes voor de Dolfijne Sintshows bij het Dolfinarium.