Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Winnaars poppenwagens en waterspel!

De winactie is alweer afgelopen en er zijn weer ontzettend veel reacties binnengekomen. Wie wil nou niet één van deze leuke producten winnen!

Na alle leuke reacties gelezen te hebben zijn er drie winnaars gekozen! Vanuit Speelgoedfamilie.nl en Mamaplaats willen wij de volgende winnaars feliciteren met de prijs:

- Margaretha! (Rieten poppenwagen)

  • Jolijngr (Houten poppenwagen)
  • Disa (Combinatie pakket)

Lees hieronder de reacties van de winnaars:

10 jaar geleden

GEFELICITEERD allemaal!

10 jaar geleden

Gefeliciteerd allemaal!

10 jaar geleden

?

10 jaar geleden

Tineke, Bedankt meid!! Wat leuk dat ik de poppenwagen gewonnen heb! Wat zou mijn dochtertje blij zijn! ik zie het al helemaal voor me! :) Wat ik dus wil weten is, wanneer ik de poppenwagen kan verwachten? Stel, ik win weer een keer iets....Krijg ik dit dan per mail te weten of moet ik het gewoon blijven volgen? Sorry'' Ik ben nieuw:) Ik heb mijn adres goed ingevuld, maar zou deze ter controle willen opvragen. Nogmaals, super!!! Groetjes, Margaretha