Snap
  • Dolfinarium
  • sinterklaas
  • sint
  • show

Winnaars kaartjes voor de Sint Shows bij het Dolfinarium

De winnaars die naar de Sint Show gaan in het Dolfinarium zijn weer bekend! Het was een moeilijke keuze om de winnaars te kiezen, want iedereen heeft erg zijn best gedaan om een leuke reactie te plaatsen. Onze complimenten daarvoor! De winnaars gaan op zondag 27 november om 11.00 naar de Sint shows.


En de winnaars zijn......

Reactie Justin: Free willy is ontsnapt uit het dolfinarium om alle pakjes mee te nemen naar de dolfijnenshow voor alle kindjes en hun blijde gezichtjes. Hij is bang dat sinterklaas door alle drukte niet langs kan komen. En nu moet hij wel om te zien of alle pakjes ook echt bij de kindjes aankomen. In een grote hap heeft hij alle pakjes ‘opgegeten’ en na een lange tocht door stormen en regen komt hij weer terug in Nederland en brengt hij de pakjes bij de kindjes op het sinterklaasfeest van het dolfinarium. Als sinterklaas binnenkomt is het 1 groot feest en is iedereen blij en opgelucht.

Reactie Jufhm:  ik denk dat de pakjes helemaal niet kwijt zijn. sinterklaas is daar veel te slim voor om dat te laten gebeuren. misschien zijn de pieten ze wel kwijtgeraakt in de storm, maar heeft de sint ze op een veilige plaats op laten bergen. voordat de sint in nederland is, zijn de pakjes wel weer terug en geeft de sint de pieten opdracht om de pakjes allemaal weer op de juiste plek te brengen. bij ALLE kinderen! (en soms ook bij de grote mensen, maar die moeten dan wel heel lief geweest zijn!) zaterdag komt de sint weer aan en dan zal je zien, de pakjes zijn er gelukkig gewoon. maak je geen zorgen, het komt echt allemaal goed!

Reactie Marjon: Ik hoop dat de kadootjes zijn aangespoeld bij een weeshuis.. Dat die kinderen daar ook eens een echt mooi en leuk sinterklaasfeest kunnen vieren…

Reactie Angelina: Alle dieren in het Dolfinarium zijn met de pakjes aan het overgooien naar elkaar. Én een lol dat ze hebben! Trucjes doen en keihard spetteren vinden ze het leukste wat er is. Uiteindelijk zijn de dieren uitgespeeld en moe. Spetter neemt dan alle kado’s mee naar zijn bassin en bewaart ze daar totdat alle kinderen er zijn.

12 jaar geleden

nog steeds nx te vinden

12 jaar geleden

Ik zie jammergenoeg ook geen winnaars

12 jaar geleden

jammer dat ik er niet bij ben ik had het zo leuk geveonden om samen met mijn kleinkinderen te gaan .

12 jaar geleden

een vraagje waar staan de winnaars?want ik zie nog niks en weet niet of ik er ook bij zit hhahah zien jullie het?