Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Winnaars kaartjes Negenmaandenbeurs

Vanaf maandag 16 januari 2012 geeft Mamaplaats elke dag 2 kaartjes weg voor de Negenmaandenbeurs. Check elke dag de site, wat je moet doen om kans te maken op de kaartjes: http://www.mamaplaats.nl/winacties/win-elke-dag-2-kaartjes-voor-de-negenmaandenbeurs/

Winnaar maandag 16 januari:

Reactieisbriede:

Ik zou graag met mijn zoontje Joris (8weken) en mijn zus met haar zoontje Jasper(15 maanden) naar de 9 maanden beurs gaan. Vorig jaar ben ik samen met mijn zus, moeder en Jasper geweest en ik vond het zo gezellig dat ik haar wil verrassen met nog een keertje naar de 9 maanden beurs! Winnaar dinsdag 17 januari:

Reactiemama-van-dilano:

Hierbij nogmaals mijn berichtje ik was net vergeten de leukste webshop paviljoen erbij te zetten De leukste webshop paviljoen vind ik Shop: Simplydutch.com (09.410A) Online warenhuis voor kinderen: exclusief en met alleen Nederlandse merken! Ik zou Super graag de twee kaartjes voor de negenmaandenbeurs winnen. Dit omdat toen ik vorige jaar samen met mijn partner en zoontje (geboren 16-12-2010) wilde gaan (wij hadden al kaartjes)maar toen kreeg mijn parnter de dag ervoor een auto ongeluk waardoor wij dus niet zijn geweest. En nu zouden wij erg graag dit jaar wel met zijn drietjes willen gaan. Ik ben nog nooit op de negenmaandenbeurs geweest en zou er graag naar toe willen. En wij zijn momenteel bezig voor een tweede kindje en zouden het natuurlijk ook leuk vinden om alvast wat inspiratie op te doen voor de volgende babykamer. Winnaar woensdag 18 januari: @EstherSiep1986

Winnaar donderdag 19 januari: Sandra Dirk-jan Molendijk ik ga super graag naar de 9 maanden beurs. IK ga met mijn schoonmoeder en wij maken er dan een super gezellig uitje van. 

Winnaar vrijdag 20 januari:

Reactiegrootaars:

ik ga eigenlijk voor de nieuwe spullen die je daar meestal voor het eerste tegen komt en vaak niet terug ziet in de winkel's en ik dan 22 weken zwanger ben en nog helemaal niets heb gekocht en daar wil komen ook omdat vele dingen daar een leuke actie prijs hebben.dus mijn trolly staat al klaar :0) Winnaar maandag 23 januari: http://griet81.hyves.nl/

Winnaar dinsdag 24 januari: Reactiemarjow:

Zelf vind ik het altijd prettig om ervaringsverhalen te lezen waarin ik me herken. Dus een zwangerschap die niet zo verloopt zoals het hoort. groei achterstand, slechte doorbloeding van de placenta (waar ik destijds heel weinig informatie over vond op internet) maar ook een nieuwe zwangerschap na het verlies van je kindje. naast deze herkenbare verhalen vind ik het ook heerlijk wanneer iemand gewoon leuk schrijft en regelmatig even verteld hoe het gaat. met de alom bekende kwaaltjes maar ook met de opvoeding. van die heerlijke kinderuitspraken. dus niet echt heel specifiek het is erg afhankelijk ook van de schrijfstijl vind ik persoonlijk. Winnaar woensdag 25 januari: ReactieTwinkel: Wat ik leuk vind als win actie, de extra dingetjes. Natuurlijk is een babyfoon of zwangerschapskleding ofzo ook leuk om te winnen (alles is leuk om te winnen) Maar een fotoshoot of bellypaint zijn dingen die wij niet zomaar kunnen doen en is iets wat je dan niet doet. Net als een pretecho al zal ik aan de pretecho en bellypaint niets hebben want ons gezinnetje is compleet zo. Ook speelgoed gespitst op de ontwikkeling (dus geen knuffel maar iets specialers) Een dagje uit met het gezin is ook leuk net als deze winactie. Helemaal super dat je kaartjes voor de negenmaandenbeurs kan winnen! Winnaar donderdag 26 januari: Twitter @kaatje1956 

Winnaar vrijdag 27 januari:

12 jaar geleden

Ik wil graag naar de negenmaandenbeurs omdat ik pas een kleinkind heb en ik daar wat van op steek en het is gezellig !

12 jaar geleden

gefeliciteerd allemaal

12 jaar geleden

Ik wil graag naar de 9 maandenbeurs toe gaan samen met mijn lieve vriendinnetje (die wel wel en vriendlief niet!) Ik hoop dat ik daar nog leuke inspiratie kan krijgen voor de babykamer en hoop daar ook antwoorden te krijgen op vragen die ik heb. Dat zijn er nogal wat bij zo'n eerste kindje!! Dus daarom ;)