Snap
  • winnaar
  • Mamakado
  • sieraad

Winnaar waardecheque t.w.v. 100,- van MamaKado!

De winnaar van de waardecheque t.w.v. 100,- van MamaKado is bekend! Degene die voor zichzelf een prachtig sieraad mag gaan uitzoeken is:

Madelief

Zij gaf de volgende reactie: Ik ben een hele trotse moeder van 33 jaar. Samen met mijn man heb ik 2 zoontjes 1 van 5 jaar en 1 van 5 weekjes oud. Toen de oudste geboren is heb ik een moeder en kind ketting gekregen en die vanaf die dag altijd gedragen om te laten zien hoe trots ik ben om moeder te zijn. Graag zou ik ook iets blijvends bij me willen dragen ter gelegenheid van de geboorte van ons jongste zoontje. Als moeder voel ik me al supertrots en hoe kun je dit beter uitstralen dan met een prachtig sieraad!!!

Wij wensen je veel plezier met het uitzoeken van een mooi sieraad!

12 jaar geleden

Hee gefeliciteerd zeg! Veel plezier ermee :D

12 jaar geleden

Gefeliciteerd

12 jaar geleden

Hallo Madelief, We hebben je de cheque al meteen gestuurd! Kun je vanavond lekker uitzoeken wat je wilt bestellen. Of heb je de afgelopen dagen stiekem al bekeken wat je zou willen hebben als je de wedstrijd zou winnen? Ik geef je geen ongelijk ;-) Veel plezier met het uitzoeken! Lidia den Haan, MamaKado

12 jaar geleden

van harte gegund.gr.Lenie