Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Winnaar van het AquaFun pakket

Een vreugde dansje en hebberig gescheur, dat was de reactie op het winnen van onze prijs! Wat een mooi speelgoed maakt Tomy!

Eerst zaten we met veel plezier met duplo in bad maar… dit speelgoed is echt bedoeld voor in bad en heeft toch een andere kwaliteit plastic.

Het is mooi om te zien dat er ook echt leuk meisjes bad speelgoed is! Heel leuk om te koken en thee te maken in bad! Heel wat anders dan een bootje of een set badeendjes waar na het bad plezier water met sop in gaat stinken omdat het laatste beetje er niet uit gaat.

Het badderen is sowieso een evenement op zich! Heerlijk ontspannen in een warm sopje en vooral veel plezier! Daar kan een uurtje speeltuin niet tegenop! Gelukken zijn wij in de situatie dat er niemand alleen in bad hoeft en is het dolle pret!

Wel heel toevallig dat eigenlijk altijd de telefoon gaat als ik een van de kinderen in het bad wil dompelen…. Natuurlijk is het erg verleidelijk om op te nemen maar, ik zeg toch altijd gelijk dat ik de kinderen in bad ga doen. Het is toch wel erg koud om uitgekleed te wachten al zal de kleine dat niet zo snel zeggen.

Ook is de deurbel iets dat tegenwoordig uit gaat zodra de kraan van het bad aan gaat. Ze komen een andere keer wel weer terug als ze vanuit de badkamer een hoop gegiebel horen!

Veiligheid voor alles!

11 jaar geleden

leuk zeg, origineel badspeelgoed idd veiligheid voor alles!