Snap
  • winnen
  • Motorola
  • beeldbabyfoon

Winnaar Motorola beeldbabyfoon

De winnaar van de Motorola beeldbabyfoon is bekend! Ilona, jij hebt 3 vriendinnen lid gemaakt en een reactie geplaatst! Gefeliciteerd, jij bent de winnares geworden! Veel plezier, nu kun je je kindje in de gaten houden in zijn eigen slaapkamer!

12 jaar geleden

Ik wacht nog steeds vol spanning tot hij komt!

12 jaar geleden

Gefeliciteerd! Veel plezier er mee. (dat komt wel goed volgens mij)

12 jaar geleden

Thnx! Ik ben ENORM blij! Mijn kleine mannetje heeft een hartafwijking en is daar onlangs aan geopereerd. Ik durfde hem nooit goed in zijn eigen bedje te laten slapen en hij slaapt daarom bij ons nog in zijn wiegje.. Nu kan ik hem straks met een gerust hart toch in zijn eigen bedje leggen.. TOP!!!!

12 jaar geleden

proficiat, nu kun je op alle plekken genieten van je kindje. veel plezier ermee