• winnaar
  • Mamakado
  • actie

Winnaar Mamakado actie

De winnaar van de Mamakado actie is geworden: Maike Smeekens van Kasbergen.

Veel plezier met de cadeaubon ter waarde van 100 euro.

12 jaar geleden

Mijn zoon hoopt een tweede baby te krijgen in november. Bij de eerste hebben ze alles via internet- gekocht. Op zich niet erg,maar als oma zou ik het gaaf vinden dat ze nou eens iets nieuws kunnen- winnen,daar zou ik trots op zijn dit voor hun te kunnen doen? Ze weten nergens van oma-hommersom.

12 jaar geleden

Eigenlijk heb ik de bon te danken aan m'n man. Hij heeft gezegd dat ik moest "like-en" op Mamaplaats op Facebook en dat deed ik. Hij belde me 13 mei op omdat hij had gezien dat ik de bon had gewonnen! en super! Het was vrijdag de 13de en het was een geluksdag.. Mijn zoon is 25 maanden en houd heel erg van fietsen. Nu hij zeker 15 kilo weegt mag hij niet meer op het voorzitje. Ik zag een achterzitje op de site van het merk Bobike. Die ga ik bestellen en bestel er meteen een zomerhoes van bij! Mamaplaats.. BEDANKT wij en onze zoon Jaymie zijn er erg blij mee en het word ook goed gebruikt. Lieve groeten, Maike Smeekes van Kasbergen