Snap

Wij zijn opzoek naar een babyproof auto! Tips gevraag!

Wij zijn opzoek naar een auto waar in we ons kleine meisje wat makkelijker kunnen vervoeren. opzoek naar tips!

Hallo lieve mama's, 

Ik weet niet of deze vraag hier thuis hoort, want het is niet echt een blog maar meer aan vraag om tips! 

Ik rij op dit moment in een opel corsa, uit 1996.. (hij valt nog net niet uit elkaar!) 
helaas met maar 3 deuren en de stoel kan aan de bestuurders kant niet meer naar voren/omhoog. Nu met de maxi cosi gaat het nog wel maar straks met de auto stoel is het allemaal nogal een krappe bedoening. 

Dus ik ben opzoek naar een andere auto! En aangezien ik echt totaal geen verstand heb van auto's probeer ik het op deze manier. We zoeken dus het liefst een wat hogere auto met ruimte genoeg in de achterbak om de kinderwagen mee te nemen.
En natuurlijk niet een splinternieuwe met alle nieuwste snufjes, het moet wel een beetje betaalbaar blijven :) 

Ik hoop dat jullie tips voor mij hebben! 

 

7 jaar geleden

Nissan Almera is ook wel ruim en vrij zuinig... Het is eigenlijk best persoonlijk... Gewoon ervoor zorgen dat hij meer deuren heeft en niet te veel zuipt ;)

7 jaar geleden

Wij hebben een Opal Zafira. Het is wel een grote wagen, maar dat vind ik heerlijk. Hij heeft een hoge zit, veel laadruimte (en eventueel in plaats van veel laadruimte, twee extra stoelen helemaal achterin). Toen onze jongste kleiner was hadden wij altijd de wagen, campingbedje en matras bij en dan paste er nog een heleboel in. Hij is nu wel op aan het raken. Ook hebben wij een Opel Astra en die is ook fijn, al is dat wel een driedeurs en daar ben ik minder fan van.

7 jaar geleden

Ik weet niet hoe groot de auto moet zijn, maar ik rijd een renault scenic. Je zit wat hoger en ruim genoeg met kinderen. Ik vind hem zelf super lekker zitten en rijden :)

7 jaar geleden

Ik rij in een Renault Twingo met (helaas) drie deuren, maar ik moet zeggen dat dat prima gaat. Mijn Joolz wagen past gewoon achterin (zowel het onderstel als het zitgedeelte) en om mijn dochter in de auto te tillen hoef ik zelf niet eens helemaal in de auto te klimmen (terwijl ik lang ben en geen maatje 36 heb!). Hele fijne, zuinige auto en niet te groot waardoor je hem altijd makkelijk kwijt kan! De Twingo heb je tegenwoordig ook met vijf deuren, al weet ik niet of deze tweedehands al betaalbaar zijn. Oh en de stoel in mijn auto zit vrij hoog, waardoor in en uitstappen makkelijk gaat. Succes!