Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Welke tandpasta bij welke tanden?

Iedereen wil graag mooie witte tanden. Het beste is dan om te kiezen voor whitening tandpasta. Maar hiervan zijn er velen! Lees welke jij gebruikt >>

Iedereen wil graag mooie witte tanden. Het beste is dan om te kiezen voor whitening tandpasta. Maar hiervan zijn er velen! Lees hieronder welke voor jou het meest geschikt is.

- De Aquafresh Ultimate whitening (voor €2,69) maakt je tanden witter en beschermt je tanden onder de tandvleesrand. Ook doodt deze tandpasta verschillende bacteriën in je mond.

- Streef je naar sterker en verzorgder tandvlees, dan kies je voor de Parodontax Whitening voor €3,55. Uiteraard helpt deze tandpasta ook wanneer je wittere tanden wil.

- Doordat het aanslag, gaatjes en tandsteen voorkomt, zijn je tanden binnen twee weken witter met de tandpasta van Oral-B 3D White voor €4,06.

- Drink je vaak koffie of rode wijn? Dit kan een gelige aanslag op je tanden veroorzaken. Er zijn dan microdeeltjes nodig die het je makkelijker maken om deze aanslag te verwijderen. Kies in dit geval voor de Etos Whitening Tandpasta voor maar €0,75.

- Langzaam maar zeker kun je je tanden witter maken met de tandpasta Prodent White Now voor €3,04. Het actieve blauwe schuim helpt je een handje.

- Wil je af van het vele tandplak en heb je regelmatig last van gevoelige tanden? In dat geval is Sensodyne Gentle Whitening (voor €3,61) geschikt voor jou. Deze tandpasta helpt de natuurlijke witheid van je tanden terug te brengen.

- De volgende tandpasta belooft een tint wittere tanden in maar één week tijd. De microkristallen in de tandpasta polijsten voorzichtig je tanden. Het gaat hier om de Colgate Max White One voor €3,99.

9 jaar geleden

Lieve mannen van de Triesto's,gister was de eestre keer dat ik naar een optreden van jullie ben gaan kijken, maar wat een superband! Ik heb ontzettend van jullie genoten, de muziek, de teksten, en vooral de blikken in jullie ogen deden me heel veel. En toen maakten jullie het ook nog helemaal af met Besame Mucho, nou jongens, ik voelde me vereerd. Ontzettend bedankt voor deze geweldige avond, en wie weet tot de volgende keer!Liefs, Hedwig (moeder van Marissa)

10 jaar geleden

Mijn tanden/tandvlees worden altijd gevoelig van die whitening tandpasta's... Dus misschien eens Sensodyne proberen.. Gelukkig zijn ze niet zo geel ;-) Zou het trouwens niet slecht zijn voor je glazuur, zo'n tandpasta die je tanden in één week wit(ter) maakt? Het poetst volgens mij toch wel een laagje van je tanden af...