Snap

Wat vond je het leuk!!!

Schrijf zo nu en dan wat over het verleden en heden wat er hier in en om het huis gebeurd.

R. Doet tegenwoordig zijn behoeftes op de wc of op het potje! We hebben geen sticker kaart of iets gedaan. Was niet echt nodig vonden wij. Hij gaf het zelf aan en ik vroeg nog wel regelmatig of hij moest plassen. Meestal een half uur na zijn drinken. Soms is ie iets te laat of iets te enthousiast maat hij doet het super!!

En vandaag zo uit het niets zei ik tegen hem: "kom, we gaan een cadeautje voor je kopen. Omdat je het zo.. " "zo goed op potje?" zei R. Die mijn zin af maakte. " Ja klopt! Dat doe je heel goed" zei ik tegen hem.

Bij de Intertoys een doosje met klei en vormpjes gekocht voor een paar euro. Maar hij vanmiddag plezier gehad voor 100 ;)  rollen en drukken, door elkaar heen knijpen, vormpjes maken. Hij vond het echt heel leuk. Ik had altijd zo iets, nee bah krijg je rotzooi van en gaan smeren. Maar dat viel gelukkig allemaal mee. Onder het smeren door vraagt ie: "mama, kan je helpen?" En dan moet ik even met hem mee spelen. Dan ga je denken.. wat deed ik vroeger altijd met klei/heb ik er überhaupt gespeeld?