Snap

Wat gaat de tijd snel !

Van de eerste wee tot aan het al bijna kruipen, ongelofelijk hoe snel de tijd gaat..

Op het moment dat ik mijn zoontje voor het eerst vast kon houden ging er een zo een liefde door me heen dat ik niet wist wat me overkwam ( misschien waren het de baby-blues) maar in mijn kraamweek heb ik zo veel gehuild van pure liefde en geluk ( dat heb ik trouwens een week geleden ook nog gehad dus misschien toch niet de baby-blues haha).

Als ik nu kijk hoe snel de tijd gaat omdat hij al bijna zeven maanden is, ben ik zo trots op mijn zoontje hoe goed hij het doet!

Afgelopen maandag  was zijn eerste dag op het kdv, daar waren ze heel blij met hem en zeiden dat hij een echte lach baby is ( dat heeft hij waarschijnlijk van mij, mijn moeder zij ook altijd 'je bent lachend geboren' haha), ook gaven ze aan dat hij erg sterk is ( dat heeft hij waarschijnlijk van zijn vader haha) en het leuk vind om met andere kindjes te spelen.

Van eerst een beetje gebrabbel naar nu al hele verhalen ( wat je er zelf van wilt maken :P).

mijn zoon is ook een echt gevoels kindje, als er een ander kindje huilt dan begint hij zelf ook te huilen, maar wanneer je lacht lacht hij net zo hard mee ( wanneer hij zijn flesje krijgt en je kijkt even weg en daarna kijk je hem weer aan dat zie je een smile van oor tot oor en als hij dan ziet dat je hem aankijkt dan begint hij  hard te lachen, waarna ik dan ook kei hard in de lach schiet). Als ik mijn zoon zie lachen en zijn verhaaltjes hoor vertellen ( nog eigenlijk een soort gebrabbel haha) dan kan mijn geluk niet meer op en kan ik alleen maar lachen en voel ik me de gelukkigste vrouw op aarde.

Op het moment dat mijn vriend hem vast heeft en met hem aan het spelen is hoor ik vaak mij zoontje helemaal dubbel liggen en automatisch lacht mijn vriend mee, als ik dat bijvoorbeeld in de keuken sta en dat hoor kan ik niet anders als lachen en me gelukkig voelen, want wat wil een vrouw nog meer dan haar vriend en kind samen horen lachen!

  a happy mommy (l)