Snap

Waarom zwanger zijn dikke lol is

En om heel eerlijk te zijn vond ik zwanger zijn stom! Stom en vermoeiend. Maar toch had ik het niet willen missen.

Misselijk, moe, zuurbranden, rugpijn, de meeste zwangere vrouwen zullen deze stomme kwaaltjes wel herkennen. Maar er zitten ook leuke kanten aan, benieuwd?

1. VRETEN!!

nouja, niet helemaal natuurlijk maar je hebt extra honger en je "moet" zelfs extra calorieën nemen. Natuurlijk kun je als brave Hendrik dit doen met gezonde vetten maar de echte zwangere vrouw eet lekker wat ze wil.

2. Tillen

Dat mag dus niet hè! Sorry, kan ik niks aan doen.

3. Blame it on the pregnancy

Moe? Zere rug? een beetje chagrijnig? Niks aan te doen, het zijn de hormonen!

4. Verlof

Kun je je dat voorstellen? Dat je zo lang verlof hebt dat je graag weer wilt werken? Dat had ik dus, door vakanties die ik terugkreeg had ik zo ongeveer een half jaar verlof. Heerlijk!

5. Aandacht

Mensen doen heel lief! Ze vragen je van alles, glimlachen op straat en willen je helpen. Je krijgt kaartjes, cadeautjes, mensen vragen de hele dag hoe het met jou en de baby gaat. Heerlijk!

6. Je maakt mensen blij

Iedereen is blij met het nieuws (behalve als je 14 en zwanger bent). En dat hebben jullie veroorzaakt :D

7. Buikje

Je hoeft je buikje niet te verhullen maar je mag er zelfs mee showen.

8. Kindje

Dat is toch de mooiste reden. Je krijgt gewoon een lief klein baby'tje en daar word je elke dag aan herinnerd door de zwangerschap.

En wat vond jij leuk aan zwanger zijn?

Volg je mij al op Facebook en Instagram

7 jaar geleden

Als we dan weer misselijk zijn en de helft vam wat er in de supermarkt ligt niet kan eten :-( moeten we hier maar aan denken ;-) merci mijn zondag begint goed

7 jaar geleden

Ik zit nu in mijn tweede zwangerschap, nu 29 weken en 3 dagen, om precies te zijn. En ik vind er niks aan!!! Mijn eerste zwangerschap was fantastisch! Heerlijk, roze wolk (nouja, blauw dan), voelde me lekker, kon gewoon eten, moet echt misselijk, weinig pijntjes, werken ging goed tot 34 weken. Maar nu.....oh my...bekkeninstabiliteit, nog meer rugpijn, eerste 3 maanden ongelooflijk misselijk geweest, moe, moe en nog eens moe, geen zin meer en momenteel kan ik ineens ook minder goed eten, blablabla. Ik vind het deze keer vreselijk en kan niet wachten tot ze er is! Wat een gezeik hè, Hahaha. Maar ik ben dolgelukkig dat we nog een kindje mogen krijgen hoor!!!

7 jaar geleden

Oo dat begrijp ik heel erg goed! Heel veel succes en geluk. En geniet nog eventjes van dat getrappel want je gaat het straks missen ;)

7 jaar geleden

Het getrappel en het bijzondere gevoel dat er een wondertje in je buik groeit is onvoorstelbaar mooi. Maar eerlijk gezegd ben ik nu (38+1 zwanger van wondertje 2) ook wel echt klaar met het zwanger zijn... Veel kwaaltjes & stress gehad. Nu wil ik genieten MET kind ;)