Snap

Voorstel rondje van mij

Ik lees al een tijdje mee op mmp maar ik heb me eigen nog nooit voorgesteld. Dus bij deze mijn eerste blog.

mijn eerste blog word een voorstel blog en ik weet ook niet of ik blijf bloggen aangezien ik niet echt van schrijven hou.

Maar goed ik ben Natasja ben een alleenstaande moeder van een dochtertje van 6 jaar. 

Ook ik heb een roerige periode gehad voordat ik mijn dochter kreeg en weet ook nog niet of ik dat allemaal in een blog wil zitten daar ben ik nog over na aan het denken. Het is een deel van mijn leven geworden wat ik na een hele lange tijd eindelijk een plekje heb kunnen geven. Dit had ik niet gekund zonder de steun van mijn ouders en vrienden.

Gelieve deze blogs niet op Facebook zetten. 

Mijn levensvisie is: wees jezelf, want iedereen is uniek en mooi zoals hij is! Uit eigen ervaring weet ik dat schrijven je hart kan opluchten, en het werkt ook ontspannend. Er zijn veel mensen met straffe verhalen van uit eigen belevenissen, weet dat je zeker niet alleen bent. Welkom hier! En... Wees jezelf!

7 jaar geleden

Als je je ei kwijt wil vooral WEL natuurlijk, haha!!

7 jaar geleden

Als het niet goed voelt, lekker niet schrijven! En als je je ei kwijt wilt vooral niet! Iig WELKOM! :D