Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Winnaar exclusief 4 persoons VIP arrangement

De winnaar van het VIP arrangement van de Thomas theatershow is bekend. Wil jij ook gave prijzen winnen? Wordt lid van mamaplaats en win!!

Eindelijk is het zover! De winnnaar van het felbegeerde VIP arrangement voor de theatershow van Thomas de stoomlocomotief is bekend.

Wat houdt het VIP arrangement in?

Je ontmoet Thomas de Stoomlocomotief en zijn vrienden in het écht. Je krijgt met 4 personen toegang tot de voorstelling Thomas en de Schat in Theater Gooiland op 29 december 2012. Na de voorstelling krijg je een exclusieve rondleiding achter de schermen van het theater.

Natuurlijk ontmoet je als echte VIP ook alle acteurs uit de voorstelling, waaronder de Dikke Controleur en mag je er zelfs mee op de foto. En je krijgt ook nog eens een prachtig Thomas prijzenpakket met de leukste Thomas spullen om thuis nog eens na te genieten van deze bijzondere dag. Vervoer van en naar het theater dient op eigen gelegenheid te gebeuren.

De winnaar is geworden: A.J. Ree

Van harte gefeliciteerd met deze mooie en exclusieve prijs!

Lees hieronder haar winnende antwoord op de vraag "Waarom wil jij graag het VIP arrangement winnen?":  

11 jaar geleden

Geweldig om te lezen dat ik heb gewonnen en dat onze oudste zoon naar Thomas de stoomlocomotief mag. En nog wel als VIP ook nog, voelt hij zich nog specialer. Wordt echt een dag voor hem. Dank jullie wel!!!!