Snap

verleden, heden en toekomst...

3 jaar... en hoe snel het allemaal kan gaan! Van kleine hummel, naar een pittige stoere vent!

Dit blog is aan jou gericht, lief klein ventje.

Over een maand ben je alweer 3 jaar oud. Al 3 jaar lang mag ik van jou lach genieten, mag ik je knuffelen, mag ik je kusjes geven. Al 3 jaar lang zorgen papa en mama voor jou met alle liefde die wij kennen en al 3 jaar lang zijn wij door jou, papa en mama geworden.
Wat is er toch veel gebeurd in die 3 jaar.

Van een kleine hummel naar een stoere vent met een eigen mening.

Ik kijk tijdens het schrijven naar je, hoe lief je aan het spelen bent met je auto's, helemaal in je eigen fantasie. Ook bedenk ik mij wat voor kleine draak je net een kwartier geleden was...

Ik krijg gewoon een brok in mijn keel als ik eraan terug denk, hoe snel de afgelopen 3 jaar zijn gegaan. Vlak voor mijn ogen ontwikkelde je, groeide je, speelde je, liep je en werd je langzaam (en toch zo snel) een kereltje van 3.
Toen je geboren werd, had ik mij voorgenomen dat ik geen moment van jou ontwikkeling wilde missen, helaas... maar het ging ook echt zo ontzettend snel!

De fase peuter is dus bijna ( gelukkig nog een jaartje) voorbij... en dan staat papa en mama, en natuurlijk ook jij, een nieuwe fase te wachten... Nieuwe uitdagingen, nieuwe avonturen, nieuwe primeurs...
Deze nieuwe fase gaan we met opgeheven hoofd in!

Maar nu toch echt nog even genieten van mijn bijna 3 jaar oude zoon!
Hoe moeilijk het momenteel ook is... 'aan alle fases zit een einde....'

Hou van jou
Een heleboel
En voor Altijd!

Mama!