Snap

Verdriet en vreugde...

Zaterdag 30 juli begon ik met een dubbel gevoel wakker te worden.. Met vreugde en verdriet.

Waar zal ik beginnen, vrijdagavond 29 juli was ik bezig met slingers ophangen, totdat ik het vreselijke bericht van mijn vader kreeg dat mijn oma is overleden... Daarom nu pas deze blog.

Toch maar de slingers en ballonnen opgehangen verder, want ja de kleine man is jarig ook al begrijp hij dat nog niet! Daarna maar wat proberen te gaan slapen.

De volgende dag stond ik met een dubbel gevoel op van vreugde en verdriet! Moest ik nu blij of verdrietig zijn... Toen de kleine man wakker werd is hij eerst lekker zijn pap flesje gaan eten op bed bij papa en mama! Daarna zijn eerste kado gekregen, daar snapte hij niks van tot zijn tweede kado kreeg vond hij het bere interessant! Hihi 

Daarna zijn wij op ons gemakje gaan aankleden en toen naar beneden waar de slingers zijn! Die vond hij toch super mooi! Was gewoon van onder de indruk. Deze ochtend lekker rustig gehouden, samen met ons gezin! De visite kwam pas om 14.00 uur! Maar oma Conny kwam eerder om mama te helpen met de hapjes! En hij vond de kadotjes gelijk hebben! Wat hij dacht weet ik niet maar viel wel op dat hij het snapte bij elk kadotje die hij kreeg. En er werd taart gegeten! 

En er bleven ook visite gezellig eten! Broodje frikandel, kroket en knakworstjes.. Toen is Keano lekker rond half 8 gaan slapen! Papa en mama bleven nog lang zitten met de visite!

Onze kleine man is flink verwent!

Mama Manon 

7 jaar geleden

Dank je!

7 jaar geleden

Dat is inderdaad heel dubbel. Wel fijn dat Keano zo heeft genoten van zijn eerste verjaardag. Nogmaals sterkte met het verlies van je oma.

7 jaar geleden

Wij hebben zeker kunnen genieten die dag! Dank je wel!

7 jaar geleden

Jammer dat je de 1e verjaardag van jullie zoontje met zo'n dubbel gevoel hebt beleefd. Het is immers een bijzonder moment, je kindje wordt naar 1x 1 jaar! Hopelijk heb je er toch een beetje van kunnen genieten. Gecondoleerd nog! Sterkte met dit verlies....