Snap

Van A naar Beter naar Compleet

De laatste loodjes wegen het zwaarst, maar ze zijn wel heel erg leuk!!

Het einde van het schooljaar is dan nu toch echt wel in zicht. Nog 2,5 week en dan hebben onze koters ook eindelijk vakantie. Nog even knallen en dan mogen ze gaan genieten van hun welverdiende rust, want daar zijn ze wel echt aan toe. Even geen ‘moeten’ meer, maar alleen nog maar ‘mogen’. Natuurlijk is dit niet helemaal waar, want er zijn heus nog wel dingen die ze gaan moeten in de vakantie, maar school is daar even geen onderdeel van.

Ook de sportclubjes, muzieklessen en andere dingen zijn ‘on hold’ gezet, zodat de kinderen even helemaal kunnen bijtanken. Maar voordat dit kon gaan gebeuren, moesten er voor de vakantie nog wel even een aantal dingen afgerond gaan worden en één daarvan is het halen van zwemdiploma C voor onze middelste smurf. Zes weken terug heeft ze zwemdiploma B gehaald, dus erg hoopvol waren we niet dat ze C nog vóór de vakantie zou gaan halen. 2 juli was namelijk de laatste mogelijkheid om af te zwemmen, terwijl er gemiddeld toch zeker 12 lessen nodig zijn voor C.

Dat ze talent heeft, dat was al wel duidelijk, maar dat ze ook binnen 6 lessen zou mogen afzwemmen voor diploma C, hadden we niet verwacht. Toch was dit het geval en mocht ze zaterdag afzwemmen. Jammer genoeg blijkt in de praktijk toch dat veel kinderen stoppen na diploma B, ze zwommen namelijk maar met z’n drietjes af, allemaal meiden.

Het was nog wel even hard werken, dat diploma kreeg ze zomaar niet. Eerst een heel parcours met kleding aan (lange broek, shirt met lange mouwen, waterschoenen EN een jas). Daarna nog volle bak zwemmen met alleen zwemkleding. Poeh, het viel niet mee, maar ze vond het geweldig om te doen en heeft er enorm van genoten. En het resultaat mag er zijn:

Als beloning leek het ons leuk om een gepast cadeau te kopen. Ze mocht een visje uitzoeken. Omdat we voor de mannen ook wel een reden konden bedenken dat ze een visje verdiend hadden, mochten zij er ook allebei eentje uitzoeken. Dus zo gezegd zo gedaan. Maak kennis met:”Bluppie, Piraatje en Flamingo!”

7 jaar geleden

Dank je!

7 jaar geleden

Super leuk! Super goed! Gefeliciteerd aan de kleine, stoere meid voor haar C diploma, mega knap vind ik het :)