Snap

vakantiepret met een groot gezin

wat als je met veel verschillende types karakters en leeftijden op vakantie wil?

op vakantie gaan.elk jaar weer een issue.de 1 wil rust,de ander wil avontuur de ander waterpret.de kleinste heeft nog niets te willen.zij als enige meisje heeft nog verplicht te volgen.als ik mag kiezen zonder naar de enorme kosten te kijken waarbij elk haartje op m'n lichaam van gaat rijzen, zou het een warm oord zijn,niet te ver want dat vinden de kinderen ook wel weer eng.met vele soorten zwermbaden.

als ik dit nu zo lees:houd ik wéér rekening met de ander.nou als IK mocht kiezen.zou het een gecombineerde chill vakantie worden met een beetje avontuur als een safari tocht of iets dergelijks."het proeven en de sfeer" vh land(bv Cyprus,malta of italie)lijkt me heerlijk.zucht,ik zie me al helemaal genieten..