Snap

Uhm Mam Pap, Roy is onderweg

28 December 2009. 10 minuten voor dat hij er zou zijn. Ik moest het ze toch gaan vertellen. Umm.. Mam Pap Roy is onderweg.

Het is December 2009 als ik tijdens de les, op het Nova College, veel klasgenoten op een site zag zitten. Ik werdt nieuwsgierig en maakte ook een account aan op die site. Ik dacht namelijk dat het een soort hyves/Facebook was.. Al snel werdt het me duidelijk dat het een dating site was. Op het moment dat ik had besloten mijn account te verwijderen kreeg ik een bericht dat iemand mij had geliket, het was ene Roy. Maar die ene Roy, wauw dat was wel een leuke jongen. Toen ik ook op like had geklikt kreeg ik al snel een privé berichtje van, die ene Roy. Na heel wat berichtjes heen en weer, besloot ik dat het misschien handiger was om verder te msn'en. Want ja mijn email adres kon toch geen kwaad, als zou blijken dat het een een of andere rare gozer bleek te zijn.

Die avond sprak ik hem voor het eerst op MSN. Heel de avond hebben we "gepraat", en heel gek maar het voelde al meteen zo vertrouwd. Na een aantal weken elke dag met elkaar op MSN te hebben gezeten, en elkaar onder schooltijd/werktijd 100 smsjes per dag te hebben gestuurd werdt het tijd voor ons eerste afspraakje.

28 december 2009, dit was de dag dat Roy voor de eerste keer naar mij toe kwam. 10 minuten voor dat hij er zou zijn heb ik pas tegen mijn ouders verteld dat Roy uit Brabant onderweg was.. dat was niet zo een slimme actie. Wat waren ze boos, en wat heb ik het Roy daardoor moeilijk gemaakt. Mijn ouders moesten die dag allebei werken, maar m'n moeder was zo kwaad dat ze haar werk had afgezegd. Want welke idioot nodigd nou iemand die ze niet kent uit op een dag dat niemand thuis zou zijn.

Achteraf heb ik spijt dat ik niet eerder naar me ouders was toe gegaan om te vertellen wat er speelde tussen mij en Roy, zodat ze wisten dat een eerste afspraakje er aan zat te komen. Gelukkig is dat allemaal uitgesproken, en heeft Roy zich goed "bewezen" naar mijn familie toe. Het is nu zo leuk om te zien dat de band tussen Roy en m'n ouders ijzersterk is.

Mijn volgende blog zal gaan over het auto-ongeluk, de reis naar Indonesië en de keuze die we maakte om jong ouders te worden.               * Ik ben nog erg aan het zoeken naar mijn eigen style van schrijven. Dit zal ik vanzelf ontdekken in de loop van de tijd als er meer blogs online komen.*