Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Top 5 leukste uitjes met kinderen in Noord-Brabant

Wat hebben wij in Noord-Brabant toch veel leuke uitjes voor kinderen. Leuke dierentuinen, pretparken, binnen- en buiten speeltuinen, zwembaden. Kortom genoeg te doen in het zuiden van het land. Hieronder zijn een aantal van die leuke uitstapjes beschreven.

Efteling te Kaatsheuvel

Dit attractiepark voor jong en oud staat natuurlijk met stip op nummer één. Wie geniet er nou niet van een dagje Efteling met Holle Bolle Gijs, het Sprookjesbos, PandaDrome maar ook de achtbanen Python, De Vliegende Hollander en Joris en de Draak. Kortom de Efteling staat garant voor een leuke dag vol spanning en plezier. Ook de Winter Efteling is een aanrader. Lekker bij de schaatsbaan een mok warme chocolademelk drinken. Heerlijk!

Beekse Bergen te Hilvarenbeek

Bij Beekse Bergen vind je twee leuke uitstapjes. Zo heb je bij Speelland Beekse Bergen veel water- en speelpret en bij Safaripark Beekse Bergen kun je onder andere de Big Five spotten. Ga op safari met een boot, bus, wandelend of met de eigen auto. Ga op toer met Rangers die van alles over de diersoorten te vertellen hebben. Safaripark Beekse Bergen is het gehele jaar door geopend ook op feestdagen. Tijdens de kerstdagen krijgen de dieren zelfs een heus kerstdiner! Speelland Beekse Bergen is geopend van Pasen tot de herfstvakantie.

Hemelrijk te Volkel

Voor binnen en buiten plezier. Hemelrijk is een grote binnen- en buiten speelpark. Ze hebben er zelfs een familieachtbaan. Bij Hemelrijk kun je ook genieten van het strandbad. Ook kun je hier klimmen en klauteren in het touwenparcours.

Splesj te Hoeven

Voor op een warme zomerdag is Splesj in Hoeven echt geweldig om te bezoeken. Hier heb je een dag vol waterpret. Met waterglijbanen, het spetterkasteel, maar ook een speeltuin. Kortom ideaal uitje om af te koelen op een warme dag.

Loonse en Drunense Duinen te Loon op Zand

Heb je een wat kleiner budget, dan is een dagje naar de Loonse en Drunense Duinen ook heel erg leuk. Neem een schepje, emmertje en harkje mee. Wat te drinken en wat lekkers en je kinderen vermaken zich de hele dag in het zand van de duinen. Je kunt hier ook mooie wandelingen maken of een mountainbike route volgen. Ook in de winter als het gesneeuwd heeft is het leuk om de duinen te bezoeken. Neem een slee mee en je schuift zo een berg af. Klik hier voor meer informatie.

Er is nog veel meer te doen in Noord-Brabant. Klik daarvoor hier.Hier kun je allerlei informatie vinden over leuke uitjes in Noord-Brabant. Kortom in Noord-Brabant hoef je, je nooit te vervelen!

Ben je op zoek naar leuke uitjes met je kinderen in Noord-Holland? Klik dan hier.

Geschreven door mama Kim