Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Top 10 films voor mama

Hieronder 10 leuke films om bij te ontspannen, speciaal voor mama (en eventueel vriendinnen)!

Liggen de kinderen op bed en heb je even niks te doen? Dan is er niks fijners als met de beentjes omhoog een filmpje te kijken. Hieronder 10 leuke films om bij te ontspannen, speciaal voor mama (en eventueel vriendinnen)!

1. Magic Mike

In Magic Mike wordt de mannelijke stripper Mike (Channing Tatum) gevolgd. Hij leert een jonge danser (Alex Pettyfer) hoe hij in dat wereldje rond kan komen, leert hem feesten, vrouwen versieren en makkelijk geld verdienen. Erg fijne film (en mannen) om naar te kijken.

2. Sex and the city 1 & 2

In deel 1 worden de vier vriendinnen Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha gevolgd, wonend in Manhattan, New York. Ze proberen samen een weg te vinden in het leven. Volgend op de bekende serie Sex and the city.

In deel 2 gaan de vier vriendinnen samen op reis naar Abu Dhabi om zo uit de sleur van hun dagelijks leven te ontsnappen.

3. Pretty Woman

Pretty Woman is een klassieker waarin de rijke zakenman Edward (Richard Gere) het hoertje Vivian (Julia Roberts) inhuurt om zijn gezelschapsdame te zijn. Maar dan worden ze verliefd.

4. Dear John

Tijdens het verlof van de jonge soldaat John (Channing Tatum) wordt hij verliefd op de studente Savannah (Amanda Seyfried). Wanneer John weer uitgezonden wordt, houden ze contact via brieven, maar de afstand is moeilijker als verwacht.

5. The Notebook

Deze film speelt zich af in de jaren ’40. Allie (Rachel McAdams) gaat met haar familie op vakantie in Seabrook, waar ze verliefd wordt op Noah (Ryan Gosling). Ze komen van heel verschillende komaf, maar beleven een heerlijke zomer samen. Maar dan komt de zomer ten einde en alles verandert.

6. My best friends wedding

Best friends Jules (Julia Roberts) en Michael (Dermon Mulroney) hebben lang geleden de afspraak gemaakt om met elkaar te trouwen wanneer ze op hun 28ste nog vrijgezel zouden zijn. Maar dan krijgt Jules een telefoontje van Michael, dat hij gaat trouwen met Kimberly (Cameron Diaz) en ze realiseert zich dat ze stapelverliefd is op Michael. Ze probeert van alles om het huwelijk tegen te houden, maar lukt dat ook?

7. What to expect when you’re expecting

Een film over vijf koppels die allemaal een baby verwachten. Ze zullen uiteindelijk leren dat je van alles kunt plannen, maar wat je ook plant, het leven brengt niet altijd wat je ervan verwacht.

8. I don’t know how she does it

Kate (Sarah Jessica Parker) is moeder van twee kinderen, echtgenote en een succesvolle zakenvrouw. Wanneer ze voor haar werk vaker naar New York moet reizen, komt haar relatie met haar man onder druk te staan. Daarnaast wordt ze ook nog verleid door haar nieuwe zakenpartner.

9. While you were sleeping

De eenzame Lucy (Sandra Bullock) wordt verliefd op een medereiziger die ze dagelijks ziet. Wanneer hij op een dag valt, redt ze zijn leven, maar hij raakt desondanks in een coma. De familie van de man denken dat Lucy zijn verloofde is.

10. Life as we know it

De beste vrienden van Holly (Katherine Heigl) en Eric (Josh Duhamel) komen bij een ongeluk beide om het leven. Het leven van de twee komt hierdoor totaal op z’n kop te staan. Ze moeten niet alleen het verlies van hun vrienden verwerken, maar moeten ook samen zorgen voor het kindje van hun vrienden.

Kijk jij ook vaak films? en wat is jouw favoriet? Deel het hieronder.

Geschreven door mama Mayra

10 jaar geleden

Met stip op 1 staat bij mij Ever After! En daarna nog zo'n heel riedeltje van hetzelfde genre: Notting Hill, the Wedding Date, Stepmom, the Princess Diaries, the Wedding Planner, Sense and sensibility, Serendipity...