Snap
  • eten
  • mamaplaats
  • cadeau
  • pakket

Surprise! ... nog eventjes wachten

Onder het avondeten stopte er een grote bus voor ons huis en daar stapte een pakketbezorger uit met een groot pakket. Mijn vriend vroeg meteen wat dat nou zou zijn. Waarop ik gelijk riep: "Dat is van Mamaplaats!". Eigenlijk waren we nog aan het eten, maar ik kon het niet laten om toch eventjes te kijken wat erin zou zitten, dus heb het stiekem open gemaakt.

Quin was heel druk bezig met zijn boontjes, dus had helemaal niet door dat ik een kreet eruit gooide van enthousiasme. Ik was helemaal verrast dat Mamaplaats dit had opgestuurd. Mijn vriend werd toch wel heel nieuwsgierig en ook die rende gauw van tafel naar mij toe om te kijken wat het was. We keken elkaar aan en zeiden tegelijk dat we dit zouden geven als Quin volgende week donderdag geöpereerd is zodat hij thuis een beetje afleiding heeft.

Wat het is, daar moeten jullie dus nog een weekje op wachten en dan zal ik zorgen dat er ook een foto bij komt. Maar ik weet zeker dat hij dit helemaal geweldig gaat vinden! Alvast super bedankt Mamaplaats!

11 jaar geleden

ik ben totaal niet nieuwschierig, maar als ik nou weet wat het is kan ik jullie messchien op leuke ideeen brengen met wat je dr mee kunt bijv. hahaha

11 jaar geleden

Ik kan er ook niet tegen hahaha, VERTEL!!!

11 jaar geleden

hahaha......ik kan hier zoooo niet tegen! Ik wil het weten NU! hahaha

11 jaar geleden

Nieuwsgierig :)