Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Stokke MyCarrier is binnen!

Eindelijk ging daar dan de deurbel! Mijn lang verwachte kado was binnen! Gretig hebben we de doos geopend en wat zijn we er blij mee. Een extra verassing was de "kwijlslab" oftewel Bib genaamd die erbij zat dat scheelt weer een hoop schoonmaken.

Nou meteen maar uitproberen was het idee, dat vergde nog wel even wat pogingen maar uiteindelijk hing onze kleine man heerlijk voorop mama's buik! En daarna bij papa. De kleine man vind het prachtig want nu kan hij alles zien en goed rondkijken. En wat een aandacht krijgt hij als we een rondje lopen. Maar het allerliefste is wel die grote glimlach, de blije kraaitjes en de wiebelende beentjes van hop we moeten verder!

Kortom een geslaagd kado en helemaal om straks een sprintje te trekken op Schiphol!

Hartelijke groetjes mama Happytammie

10 jaar geleden

HappyTammie van hartelijk gefeliciteerd met je super mooie prijs. Deze paarse Stokke MyCarrier is de nieuwste kleur die ze hebben, soms moet je inderdaad eventjes geduld hebben maar dan krijg je ook iets moois en unieks ervoor. Ik ben als trotste papa ook heel erg blij met de Stokke Mycarier welke ik sinds kort in mijn bezit heb. Ik heb ondertussen al diverse andere buik/rugdragers uitgeprobeerd (babybjörn, Quinny wrapp, Elite Cruiser, Premaxx babybag)maar ik moet toegeven dat de Stokke MyCarier toch bovenaan mijn lijstje staat van favoriete Draagzak. Mijn zoontje is nu 3jaar en doordat hij nog zo klein en licht is +/- 12kg kan ik hem met gemak enkele uren op mijn rug dragen, natuurlijk loopt hij ook wel een eind of zit hij in de wandelwagen, maar op sommige momenten is dat gewoonweg onhandig of niet te doen. Heerlijk bij papa op de rug kan hij alles goed overzien, zit heerlijk te kletsen en zingen. Daarnaast krijgt deze stoere papa wel bekijks en aanspraak. Ik wens jullie heel erg veel plezier met de gewonnen MyCarier en zie de reacties wel verschijnen in de blog. Groetjes Thom