Snap

Stiekem snoepen .. als moeder

Ik snoep stiekem...en nee, ik verberg het niet voor mijn ouders, maar voor mijn bloedeigen kindje...

Onlangs sprak ik met een collega over snoepen waar onze kinderen bij zijn. Wij hebben allebei een jongetje. Ik eentje dat net 1 is geworden, haar zoontje wordt over een paar maanden 2. We spraken over gezonden voeding etcetera, maar ook over snoepen... 

Ik betrap mezelf erop dat als ik tegenwoordig snoep, ik dat doe als de kleine smurf op bed ligt. Waarom? Omdat ik niet wil dat hij nu al went aan zoete dingen, maar voornamelijk omdat ik anders bijna genoodzaakt ben om het te delen en ik dat eigenlijk niet wil...Oeps.... ha ha.... Zoonlief zou het liefst de hele dag door eten namelijk en het liefst wat zijn ouders ook aan het eten zijn :) Een goede eigenschap op zich, maar niet als het om winegums gaat :P 

Ergens voel ik me schuldig als ik geniet van een koekje terwijl hij op bed lig. Maar...dit schijnt dus normaal te zijn, want mijn collega doet precies hetzelfde :) 

O o o...Hoe doen jullie dat? 

8 jaar geleden

Ik snoep zelfs stiekem in de kast haha als ze voor zitten, maar die oren zijn erop gemaakt hoor dn al snel wat heb jij! Haha dus dan maar snaaien als ze op bed liggen. Maar ik pak ook wel eens iets als ze niet goed gegeten hebben, als ze dan komen zeg ik, tja ik had mijn bord leeg. Dan talen ze er verder oom niet echt na.

8 jaar geleden

Ik doe het ook! Ik wil ook niet dat mijn dochter dit gedrag gaat over nemen. Helemaal nu niet!

8 jaar geleden

Ik ben zelf nie zo'n snoeperd. En als ik s'avondsal eens een chocoladecakje neem voel ik mij zeker niet schuldig naar mijnzoontje toe. Die komt echt niks tekort ;)

8 jaar geleden

Hier het zelfde hoor! Als Meneer snoep of koek en CHOCOLA ziet, wil hij ook, haha!!