Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Shakira schrok van eigen kindje

De 36- jarige zangeres Shakira heeft openlijk in de show van Ellen DeGeneres vertelt dat ze schrok toen ze haar pasgeboren kindje zag.

De 36-jarige zangeres Shakira heeft openlijk in de show van Ellen DeGeneres vertelt dat ze schrok toen ze haar pasgeboren kindje zag.

Shakira beviel in januari 2013 van haar eerste kindje Milan Pique Mebarak. Ze is dolgelukkig met haar zoontje, maar vertelt nu dat de bevalling niet zo ‘idyllisch' is geweest. Ellen DeGeneres vroeg Shakira naar het moment dat ze haar kindje voor het eerst zag. Hier op antwoordde ze dat je er niet vanuit hoeft te gaan dat je pasgeboren baby rode wangetjes heeft. Ze dacht: "Oh mijn god, hij is paars en gerimpeld".


Shakira en haar happy family

Na de geboorte van haar Milan vroeg ze zich ook af of ze zelf nog wel aantrekkelijk was na de zwangerschap. Gelukkig is haar verloofde Gerard Pique nog altijd even gelukkig met haar en groeien ze nu alleen maar naar elkaar toe.

Gerard Piqué is een Spaanse voetballer die in 2008 de switch maakte van Manchester United FC naar FC Barcelona. Vanaf 2010 kent hij Shakira. De eerste ontmoeting heeft toen plaatsgevonden op Ibiza. Het leeftijdsverschil maakte hen al vanaf het begin niets uit; Shakira is exact 10 jaar ouder. Het koppel trouwde vervolgens in de zomer van 2012 in Barcelona. Hiervoor laste de zangeres een carrièrepauze in om zich op deze bruiloft goed voor te bereiden.