Snap

Schattie... Wil je eigenlijk kinderen?

In mijn hoofd was ik er uiteraard al wel mee bezig. Maar de echte vraag had ik nog niet durven stellen... Bang afgewezen te worden...

Jeffrey en ik zijn mega verliefd en alles gaat snel, we zijn bijna altijd samen en het voelt niet eens benauwd. Ware liefde als je het mij vraagt. 

Zoals misschien sommige van jullie weten is mijn vorige lange relatie pijnlijk gestopt. Hij had namelijk geen kinderwens en ik een sterke kinderwens. Verder ging het relatief goed, maar toekomst samen was lastig. We kwamen er gewoon niet uit....

Toen ik er een punt achter gezet voelde ik me eerst veel verder verwijderd van ooit nog moeder worden. Nu stiekem kom ik steeds weer een klein stukje dichterbij (heb ik het idee). 

Met Jeffrey heb ik het gehad over mijn ex, de reden waarom het voorbij was en hoe ik me daarbij voelde. Hij was erg begripvol. inhoudelijk hebben we het er verder niet over gehad. Was ook niet nodig. 

De afgelopen tijd vermaakten we ons prima: we lijken wel konijntjes haha!

Nu popte de vraag al eens in mijn hoofd op, maar echt stellen durfde ik niet. Wil Jef kinderen? Ik wist al bijna zeker van wel, anders was hij bij het verhaal van mijn ex al wel ingehaakt of had hij het laten afweten. Niets is minder waar, we zijn steeds dichter naar elkaar toe gegroeid. 

Ik besloot het erop te wagen en dé vraag te stellen: ''Schat, wil je eigenlijk kinderen?''. Ik lag in zijn armen op de bank en zei het hardop. Het was even stil en mijn hart bonkte in mijn keel. ''Jazeker, lief! Maar alleen als het met jou is..''

OW MY GOOOOOOOD, wat is dit toch een droomvent! 

De volgende vraag zal gaan zijn ''Wanneer zal ik stoppen met de pil?''... Maar daar wil ik nog wel even mee wachten. Eerst maar eens Jef introduceren bij familie/collega's en vrienden. Alhoewel de belangrijkste mensen voor mij al kennis met hem hebben gemaakt en andersom ook. 

Weer een stapje in de richting van ooit mama mogen worden en het voelt fantastisch! 

's avatar
7 jaar geleden

Zolang t goed voelt maakt t allemaal nie uit hoe snel t gaat...je bent n volwassen vrouw en je weet zelf hoe of wat. En soms moet je leren door te ervaren en soms ook fouten te maken. K heb respect vr je dat je er zo vol met je gevoel in gaat na alles wat je hebt meegemaakt kortgeleden. Lekker van genieten en iig s wel de kogel door de kerk, hij wil gelukkig wel kindjes. Zie je wel, wel lekker dat je nu toch weer bevestiging krijgt dat je de juiste keuze hebt/had gemaakt hoe zwaar hij op dat moment ook was. Veel geluk en ben benieuwd hoe alles zich gaat ontwikkelen. Veel liefs van iemand die haar grootste wens heeft zien uitkomen door ook haar "grote" liefde te laten gaan. ( nu s mijn grootste liefde mijn dochtertje)

's avatar
7 jaar geleden

Gaat wel snel zeg! Maarrrr, hoe ik het lees ben je erg gelukkig :)

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Rozanna Locowahata?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.