Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Reactie Claudia, winnaar kaartjes Dolfinarium

Afgelopen dinsdag was de dag, De kinderen waren al heel vroeg klaar, want ja we gaan naar dolfinarium.

Bij binnenkomst werden we doorverwezen naar de receptie. Want daar zouden onze kaartjes klaarliggen. Het was even zoeken, maar de laatste enveloppe was voor ons. Kaartjes hebben we gekregen en we konden naar binnen.

Het was vandaag wat regenachtig, maar dat mocht de pret niet drukken, we hadden er  net als vele andere bezoekers veel zin in. We hebben veel mooie dingen gezien, mooie shows, Rianne Wilbert en Yorick genoten, en ja dan genieten wij papa en mama natuurlijk ook.

We zijn bij de zeeleeuwen  geweest, de dolfijnenshow, spettertheater, bruinvissen, kwallen, en natuurlijk verschillende shows op het park, en ja we zijn ook bij Morgan geweet, wat onze kinderen erg mooi vonden. Het was gewoon knap wat ze de dieren allemaal kunnen leren. En ja al die babys die er nu gebroen zijn wat is dat een mooie gezicht.

Op onze vraag wat vond je nou het mooiste, konden ze geen antwoord geven, als alles was mooi, en wanneer gaan we weer. Het was gewoon een hele mooie dag, die we niet gauw zullen vergeten, en die we dus dankzij de gewonnen kaartjes hebben kunnen beleven.

Nogmaals heel hartelijk bedankt, namens ons allemaal.