Snap

Peuterspeelzaal ja of nee

Ik zit in dubio.. Ons zoontje wordt bijna 2 en mag naar de peuterspeelzaal...

Hij is al ingeschreven en ben natuurlijk super trots en blij dat hij binnen no-time geplaatst kon worden... binnen 1,5 week kreeg ik bericht dat er al een plaatsje vrij was voor 2 ochtenden.. prima!! Alles geregeld en ik ben me daarop aan het voorbereiden.. eindelijk weer eens mama tijd!!! Maar er zit een kostenplaatje aan.. een behoorlijk kostenplaatje.. dit hadden mijn vriend en ik niet berekend.. zeker omdat we bezig zijn met schuldsanering.. ik wil het allerbeste voor mijn zoontje. Mijn vriend werkt, ik daarintegen mag niet werken.. toch wil ik dat hij de voorbereiding krijgt voor school. Mijn vriend zegt liever niet en dat het mijn keuze is. Tja, mijn keuze is natuurlijk makkelijk maar moet natuurlijk ook financieel mogelijk zijn. Iemand tips en ervaring die ook in deze situatie zitten of gezeten hebben? Vooralsnog gaat mijn zoontje gewoon naar de psz. Zolang het kan...

7 jaar geleden

als ik u was.Zei kunnen u misschien verder helpen.Ook voor andere kinderen met schookosten of sport

7 jaar geleden

Ik zou een aanvragen doen bij stichting leergeld

7 jaar geleden

Idd we gaan hopen op het beste, Zojuist kennismaking gehad en hij vind het super dus dat ga ik het hem niet ontnemen.. zeker voor z'n ontwikkeling niet..

7 jaar geleden

heel veel succes, soms kun je om sociale aspecten ook een vve krijgen. Misschien kan het cb wel iets voor jullie betekenen als je verteld van jullie achtergrond.