Parfum voor mama

Met deze top tien een kleine greep uit een enorme selectie aan parfums. Om de ultieme parfum voor jezelf uit te zoeken, blijft een kwestie van proberen!

Het zintuig wat het eerste en het meest optimaal is ontwikkeld bij je kindje is de reuk. Een groot gedeelte van de aantrekkingskracht tussen man en vrouw wordt bepaald door wat we ruiken.

Daarnaast is een vrouw als ze zwanger is extra gevoelig voor geurtjes. Al met al kunnen we dus wel zeggen dat het best wel belangrijk is hoe je ruikt.

En wat is er nou leuker dan jezelf verwennen en lekker voor jezelf een nieuw luchtje te kopen? Voor de vrouwen die niet zo goed weten welk luchtje ze dan precies moeten kopen, hier een mooie top tien.

Nummer 1: Bambi – Let's dream Deze geur is net nieuw in de schappen en wordt bestempeld als een geur om van te dromen. Er zijn onder andere mango, perzikbloesems, karamel, vanillepoeder en rozenhout in verwerkt. Dat klinkt toch wel heel verleidelijk?

Nummer 2: Dior – J'adore Deze bestaat al zolang dat je 'm bijna over het hoofd zou zien, maar het is absoluut een tijdloze klassieker. Een van de meest vrouwelijke geurtjes die er te krijgen zijn. Want welke vrouw wil er nou niet naar een boeket rozen en jasmijn ruiken?

Nummer 3: Viktor & Rolf – Flowerbomb Deze parfum geeft je het idee rond te lopen in een magische, verborgen tuin, ver weg van het echte leven. Dat kunnen we allemaal af en toe wel eens gebruiken. In deze tuin vindt je onder andere fresia's, oranjebloesem, rozen en orchideeën.

Nummer 4: TC – World of Women Deze geur is samengesteld met samenwerking van Daphne Deckers. Ze heeft er ingrediënten aan toegevoegd waar zij een fijne herinnering aan heeft. Zo zit er bijvoorbeeld de geur van sinasappelbomen en jasmijn in. Bovendien is het een erg fijn flesje om naar te kijken.

Nummer 5: Dolce&Gabanna – Pour Femme<img src="http://img.mamaplaats.nl/uploads/legacy/2012/11/20131119/smelly.jpg" alt="" title="smelly" width="200"class="alignright size-full wp-image-35379" /> De twee woorden die worden gebruikt om deze parfum te typeren, zijn kracht en tederheid. Twee eigenschappen die je als (aanstaande) moeder erg goed kan gebruiken. Met ingrediënten als mandarijn, framboos en sandelhout.

Nummer 6: Escada – Absolutely me Het is heel belangrijk om in alle drukte van het ouderschap en de zwangerschap wel jezelf te blijven. Deze parfum hoopt daaraan bij te dragen. De geur van framboos, vanille en roos creëren een verfrissende, zoete geur.

Nummer 7: Trésor – In love Bij deze parfum draait het, zoals de naam al zegt, om de liefde. Heel belangrijk om tussen alle drukte door niet te vergeten! We zijn niet alleen moeder, we zijn ook vrouw! Deze geur wil dat benadrukken door ingrediënten als nectarine en cederhout.

Nummer 8: Thierry Mugler – Womanity Deze parfum is werkelijk uniek. De geur van vijg en kaviaar is volgens de maker van dit parfum een inspiratie voor de hedendaagse vrouw. En dat zijn we toch allemaal?

Nummer 9: Jil Sander – Style We willen toch wel met enige stijl en klasse de dag doorkomen. Deze parfum kan daaraan bijdragen, met houtextracten en jasmijn als hoofdingrediënten. En hoe makkelijk is het als slechts door parfum op te spuiten fris en elegant de dag door kan?

Nummer 10: Marc Jacobs – Lola Het fijnste aan deze parfum is nog wel het flesje. Tussen al het kinderspeelgoed en babyspul is het ook wel eens leuk om iets van jezelf te hebben, iets moois. De geur zelf doet je een beetje denken aan de mooie bos bloemen die je pas hebt gekregen, altijd leuk om daar aan terug te denken.

Met deze top tien een kleine greep uit een enorme selectie aan parfums. Om de ultieme parfum voor jezelf uit te zoeken, blijft een kwestie van proberen! Maar dit zijn zeker tien aanraders.

Klassieke parfums Ben je op zoek naar een klassiek, elegant parfum ga dan voor zoete luchtjes. Deze luchtjes bevatten vaak patchouli, amber of sandalwood. Geuren op basis van lavendel, vanille, rozen en ylang ylang werken rustgevend en helpen je te ontspannen.

Romantische parfums Als je in een romantische bui bent is een sensueel parfum precies wat jij nodig hebt. Dit soort geuren bevatten vaak musk of jasmijn. Als je een iets subtieler parfum zoekt, neem dan een luchtje met bloemengeuren zoals viooltjes of lelies.

Frisse parfums Van frisse geuren krijg je energie dus dat zijn aanraders als je niet al te uitgeslapen opstaat. Deze luchtjes bevatten vaak bergamot en frisse citrusgeuren.

Deze pagina is geschreven door Judith de Besten

7 jaar geleden

diplophonia bromides rashers unblightedness <a href="http://nesdc.org/ioq6ddj-nes-brown-birkin-bag">brown birkin bag</a> <a href="http://www.paperdisk.com/qfbog2g-replicas-celine-handbags">replicas celine handbags</a> <a href="http://www.scorpius.com/6bou3s4-replica-man-christian-louboutin">replica man christian louboutin</a> <a href="http://www.abbrecords.com/h1vugf7-nfl-WOMEN-Carolina-Panthers-Colin-Jones-Jerseys">nfl WOMEN Carolina Panthers Colin Jones Jerseys</a> <a href="http://www.toapayohvets.com/xrkf54b-nike-dunk-quickstrike">nike dunk quickstrike</a> reloveoutgoing

7 jaar geleden

oinochoi sebacic footed setnet <a href="http://www.tedescomarina.com.br/p2f04zq-jogging-adidas-intersport">jogging adidas intersport</a> <a href="http://www.fortilider.com.br/85k31tc-chaussure-nike-dunk-femme">chaussure nike dunk femme</a> <a href="http://www.hollywoodcandles.com/cgpzpy1-Mens-Washington-Redskins-Jordan-Reed-86-Burgundy-Alternate--Elite-Stitched-NFL-Jersey">Men's Washington Redskins Jordan Reed #86 Burgundy Alternate Elite Stitched NFL Jersey</a> <a href="http://www.colonialgables.com/2wtgmgh-Canada-Goosewomens-online-shop">Canada Goosewomens online shop</a> <a href="http://makerrh.com.br/gil2mjn-affordable-purse-designers">affordable purse designers</a> thermsfavoritism

7 jaar geleden

yondmost quinqueverbial lowed ungelt <a href="http://www.riodoceexport.com.br/pjymzt6-cheap-nfl-Seattle-Seahawks-Steven-Terrell-Jerseys">cheap nfl Seattle Seahawks Steven Terrell Jerseys</a> <a href="http://www.pousadamaliale.com.br/h60alo0-Carolina-Panthers-David-Mayo-Jerseys-cheap">Carolina Panthers David Mayo Jerseys cheap</a> <a href="http://www.itamarberezin.com.br/5y8rzuz-Canada-Goose’ kensington-parka-sale-2015">Canada Goose’ kensington parka sale 2015</a> <a href="http://www.aircobraz.com.br/zfzylgf-NFL-Jersey’s-Mens-Tampa-Bay-Buccaneers-Vernon-Hargreaves-III-Pro-Line-Red-Player-Jersey">NFL Jersey’s Men's Tampa Bay Buccaneers Vernon Hargreaves III Pro Line Red Player Jersey</a> <a href="http://www.grupocadena.com/e8wqzr4-small-celine-shoulder-bag">small celine shoulder bag</a> ungeneralizingdadding

7 jaar geleden

triumphing remixt pseudoglioma scutchers <a href="http://asp.md/85dybze-nfl-Minnesota-Vikings-Cordarrelle-Patterson-Jerseys-cheap-">nfl Minnesota Vikings Cordarrelle Patterson Jerseys cheap </a> <a href="http://www.lakeozarkboatdealers.com/fgfv6jo-Atlanta-Falcons-Devonta-Freeman-YOUTH-Jerseys">Atlanta Falcons Devonta Freeman YOUTH Jerseys</a> <a href="http://beyerprinting.com/bwa8ml5-nfl-ELITE-Philadelphia-Eagles-Andrew-Gardner-Jerseys">nfl ELITE Philadelphia Eagles Andrew Gardner Jerseys</a> <a href="http://asp.md/bggoyjh-LIMITED-New-Orleans-Saints-Keenan-Lewis-Jerseys">LIMITED New Orleans Saints Keenan Lewis Jerseys</a> <a href="http://beyerprinting.com/bhoo7ge-Wholesale-Green-Bay-Packers-B.J.-McBryde-Jerseys">Wholesale Green Bay Packers B.J. McBryde Jerseys</a> sawlikepyelotomy