Snap

Oude liefde en wat nu?

Daar sta je dan, het is 15 jaar geleden maar mijn hart staat ineens stil...

Ik zal even bij het begin starten. 16 jaar geleden heb ik mij eerste grote liefde R ontmoet. Een geweldige jongen, lief, aantrekkelijk en romantisch. Ik was zijn eerste vriendin. Na 1,5 jaar kwam hij op vakantie samen met zijn familie tot de conclusie dat we uit elkaar gegroeid waren en dat hij er een punt achter wou zetten. Totaal in shock en ontzettend verdrietig heeft hij me die middag naar huis gebracht en heb ik hem daarna nooit meer gezien. 

Nu ben ik al 4 jaar samen met mijn huidige parter M. Samen met mij zorgt hij voor mijn 2 kinderen en zijn we heel gelukkig. 

Tot ineens afgelopen zondag..... M  en ik besluiten samen uit eten te gaan. Even lekker weg met z'n twee. We stappen de auto uit en lopen richting restaurant. Voor het restaurant staat een man met de rug naar ons toe. Iets in mij zegt me dat ik hem ken en mijn hart begint te bonzen. Dichterbij draait hij zich om en ineens kijk ik in de donkerbruine ogen van R!! Hij is niets veranderd! Het lijkt alsof mijn hele lichaam stil valt en ik krijg een warm gevoel en mijn hart staat ineens stil. We wonen beide ruim een half uur rijden van het restaurant vandaan, beide de andere kant op  en uitgerekend hier en na 15 jaar kom ik hem weer tegen. Hij herkend me, we geven elkaar drie zoenen. Hij geeft mijn vriend een hand en stelt zich voor. We praten even en hij verteld een beetje stamelend dat hij op zijn vriendin staat te wachten. We praten even en nemen afscheid. M en ik lopen naar binnen. Ik ben helemaal de kluts kwijt en voel me vreemd. Ik kan niet genieten van onze avond samen en krijg R niet meer uit mijn hoofd. M vraagt me wat er is en ik leg hem uit dat ik ben geschrokken. Ik heb hem uitgelegd dat hij mijn 1e grote liefde was, net als zijn ex voor hem. Hij begrijpt het. In de avond in bed pak ik mijn telefoon. Na 15 jaar weet ik zijn nummer nog uit mijn hoofd. Met trillende vingers toets ik het nummer in, voeg hem toe en stuur ik een app.... 

6 jaar geleden

Ik las het net ja. Hihi. Verstandige keus om niet meer te appen. ;)

6 jaar geleden

Ja eerlijk gezegd wel. Ik namelijk ook hahaha

6 jaar geleden

En na 15 jaar heeft hij natuuuuurlijk nog hetzelfde telefoonnummer... ;)