Snap

Ontvangst Quinny Yezz!

Afgelopen vrijdag was het eindelijk zo ver. De Quinny Yezz werd door een hele leuke dame (zie foto!) van Quinny gebracht. Het viel me meteen op dat de doos niet heel groot was en totaal niet zwaar leek. Zoals je kunt zien aan de foto van de doos in de box, is het een zeer bescheiden pakketje. Ik heb even een korte uitleg gekregen van de voordelen van de Yezz en ik wist meteen dat dit een hele fijne wagen zal zijn voor als Roan iets groter is!! Hij is super licht, compact, klapt makkelijk in en uit en hij rijdt heerlijk!! Er zijn natuurlijk nog veel meer voordelen, maar deze springen er met kop en schouders voor mij boven uit.

Ik heb de wagen heel makkelijk in elkaar kunnen zetten. Het was een kwestie van de ringetjes om de daarvoor bestemde plaats heen duwen en de staafjes op de stang schuiven. In totaal waren er 6 ringetjes en 2 staafjes en het spreekt echt voor zich. Roan heeft er meteen al even in gezeten en hij vond het een heerlijke plek om even te gymnastieken. :) Hij graaide meteen naar zijn speeltje en heeft zijn tenen-workout gedaan.

Later hebben we ook onze eerste test-rit gedaan en zoals ik in de film vertel, zit de wagen voor Roan gewoon prima. Hij kan er alleen nog niet lang in zitten omdat hij dan te moe wordt van het rechtop zitten, maar voor dit kleine stukje ging het hartstikke goed. De riempjes kunnen op de juiste hoogte worden ingesteld en ze kunnen gemakkelijk op maat worden gemaakt, dus hij zat heel stevig. De wieltjes zijn wat harder, net als volgens mij bij vele andere buggies. Voor Roan is dat nog niet zo prettig, maar oudere kindjes hebben daar geen last van. Weer viel het me op dat hij zo lekker rijdt, super soepel!! Voor de volgende filmpjes gaan we zo veel mogelijk testen met Ward, maar hij had nu paas-vrij!

En dan wil ik als laatste nog even vertellen dat ik die kleur groen helemaal geweldig vind!!!

10 jaar geleden

Super gaaf ziet het eruit zeg!! Hoe groot ben jij als ik vragen ben? Ik ben 184 en ben zo benieuwd of hij voor mij ook geschikt is! Veel testplezier nog! En tot het volgende blogje/filmpje! Groetjes Kirsten