Snap

Ons engeltje heeft een kadootje gestuurd!

Waar ik in m'n vorige blog bang was of het wel of niet gelukt was kan ik nu vertellen dat we weer zwanger zijn...mooi maar spannend!

Rond mijn NOD maakte ik mezelf weer helemaal gek natuurlijk. Je wilt er niet teveel mee bezig zijn maar als je iets heel graag wilt is dat erg lastig.

In de een na laatste week van Maart was eigenlijk uitgerekend van ons zoontje, dus ik zag erg op tegen deze dag. Ik was erg emotioneel omdat de bewuste uitgerekende datum dichterbij kwam. Vond het erg moeilijk dat ik in dezelfde week ook weer ongesteld moest worden. Had geen klachten maar wilde graag testen om weer verder te kunnen. 

De eerste test die ik deed was een enorme tuurtest. Even nog 2 dagen wachten, dan zal er wellicht iets te zien zijn mocht het zo zijn. N dag voor m'n NOD n test gedaan en ik leek iets te zien. Een digitale erachteraan gedaan; mocht ik t goed gezien hebben zal die test in ieder geval zeggen: "zwanger of niet zwanger". Toen het verlossende woord er stond, kon ik alleen nog maar huilen. Ons engeltje van boven heeft een mooi kadootje gestuurd. Hoe mooi is het om in de uitgerekende week een positieve test in handen te hebben. En nog mooier, ik ben dan uitgerekend in de periode dat ik van ons engeltje bevallen ben! Als dit geen berichtje van boven is weet ik het ook niet meer! 

6 jaar geleden

Dank je wel damaya

6 jaar geleden

Dank je wel ????

6 jaar geleden

En wat gun ik je dit cadeautje uit de hemel xxx