Snap

Ongelooflijk: ik krijg een APPJE van mijn ex!

Ineens, na maanden niets gehoord te hebben komt daar een appje binnen van Klevin, mijn ex. Hier zat ik echt niet op te wachten...

Zoals jullie misschien in mijn eerdere blogs gelezen hebben, ben ik bij mijn ex weggegaan omdat hij geen kinderen wilde. Ikzelf zie mezelf juist wel als moeder. Daarom (om een lang verhaal kort te maken) heb ik hem verlaten. Met pijn in mijn hart, want ik heb altijd erg veel van hem gehouden. Maar mijn eigen geluk heb ik gekozen boven dat van hem/ons.

Al vrij snel kwam ik Jeffrey tegen. Niet direct mijn prins op het witte paard, maar al vrij snel was ik om: en erg verliefd op hem. En wat het mooie is/was: hij wil dolgraag vader worden na verloop van tijd!

De afgelopen periode gaat goed tussen ons, soms wat botsingen die meestal over zijn vrienden gaan (zij zijn zo anders dan dat Jeffrey zelf is...). Maar dat terzijde. We zijn stapje bij beetje een stabiele basis aan het opbouwen. Soms mis ik de kriebels, die ik wel bij Kelvin had. Maar Jef is lief, zorgzaam en echt een perfecte papa voor mijn aankomende kindjes. 

Mijn leven was wat rustiger geworden maar daar had ik zeker vrede mee. Genoot er van. Jeffrey en ik zijn dol op elkaar en ik doe echt erg mijn best om het te laten werken. We hebben het er zelfs af en toe over wanneer ik zou gaan stoppen met de pil!

Maar dan wordt er roet in het eten gegooid: Kelvin zoekt ineens contact! 

Lieve Roos,
Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen: Ik heb spijt. Spijt dat ik je heb laten gaan. Spijt dat ik niet open stond voor je kinderwens en dat ik zo koppig ben geweest. Graag wil ik met je praten en uitleggen wat er door me heen ging en te vertellen hoe het nu gaat. Ik mis je elke dag. Lieve Roos, mag ik nog een kans? X K

OH MY....... Nee neee neee. Hier zit ik niet op te wachten. Mijn gevoelens draaien overuren, ik word gek. Voor dit bericht had ik maanden eerder serieus een moord gedaan. Maar nu? Ik weet niet of ik hier op zit te wachten. Het maakt in ieder geval meer los dan ik gehoopt had. 

Zal ik dit aan Jeffrey laten lezen? What to do?

's avatar
6 jaar geleden

Spreek met je ex af en kijk en voel wat je gevoel op het eerste moment zegt. Ik denk dat dat genoeg zegt....

's avatar
6 jaar geleden

Sorry ik sluit mij aan bij watermeisje Je klinkt alsof deze relatie moet Niet slecht bedoeld hoor Maar volg je hart niet je verstand nu ????

's avatar
6 jaar geleden

1 zin in je hele blog zegt genoeg. 'ik doe echt erg mijn best om het te laten werken.' dat moet helemaal niet nodig zijn in een prille relatie. Pas later na paar jaar is dat zo ver. Maar nu nog niet. Misschien pas je dan wel geweoon niet goed genoeg bij elkaar dat zelf door de leifde dat erg zichbaar blijft. Ga met je ex praten. Ik zou zelf je huidige vriend niets zeggen maar dat is aan jezelf.

's avatar
6 jaar geleden

Hoi Hoi, Ik heb tot nu toe alles van je gelezen en gevolgd...dus weet ook hoe van slag je was toen je bij je ouders zat enz toen je eindelijk die stap had gezet. Ik vind wat hij nu doet een beetje achteraf geluk. Weet hij dat je een nieuwe vriend hebt?! Want dat wil ook nog wel eens steken...geconfronteerd worden wat je niet meer hebt. Uiteindelijk lezen wij wat jij tikt en kunnen we daar alleen op oordelen. Dus nogmaals is het je eigen keuze maar zo blij was en ben je met hem...en dan komt hij weer ff aanvliegen

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Rozanna Locowahata?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.