Snap

Na 2 keer persen zeiden ze 'wat een haar'!

We zaten te wachten totdat de kamer volstroomde, maar er gebeurde niets...

22:00 Mijn vriend hield een rolstoel op en kwam er na een sprint weer aan. Uit de auto in de rolstoel, ho wacht er komt weer 1. Pufpufpuf en weg. Maar binnen, naar de lift. Hoe ik bij Mees als een bezetene binnen kwam en als een idioot zat te puffen, rolde we samen de lift in met af en toe een pufpufpuf.

22:10 In de verloskamer aangekomen wou ik graag eerst op een stoel zitten. Heb zo vaak geroepen ik ben zo bang! Maar mijn vriend verzekerde me dat ik het kan en het is zo voorbij... Makkelijk gezegt dan gedaan.Onze verloskundige kwam na 10 minuten ook de kamer in. Ze ging gelijk even het hartje luisteren en dat zat goed. We deden de radio aan om me af te leiden, dit hielp heel goed!! De weeën waren super goed weg te puffen. Het was een wee op vangen en weer kletsen. Dit was zo gek want bij de andere twee keer ging het echt niet zo.

22:30 op bed liggen en verder met puffen. De weeën werden heviger en ik zat op 8cm. Eerst moest ik mijn blaas legen want dat zou beter zijn. Een ondersteek werd op het lage gedeelte van dat rare bed gelegd en ik schoof naar voren . Ik durfde niet te plassen, daar zat ik in mezelf te praten 'gerda het is maar plassen het is maar plassen'. Daar kwam het en de ondersteek mocht weer weg. 

22:45 'Gerda bij de volgende wee prik ik je vliezen. Het zal warm aanvoelen'. Nou wat voelde dat gek, alsof je aan Het plassen was haha. Toen kwamen de weeën nog heviger en kostte het me wel meer kracht om deze met controle weg te puffen. Maar dit ging super!

00:00 10cm! Persen maar! Ik moest eerst op mijn zij liggen en dan persen want ze was ietsjes gedraaid. Nou ik voelde de bui al hangen...pomp... kamer vol met allemaal artsen maar ze verzekerde me dat dit niet nodig was want ik kon dit. Persen hoe ging dat ook alweer.  Eenmaal de feeling weer te hebben dacht ik 'oohh heerlijk om te persen geen pijn!' Na twee keer geperst te hebben zeiden ze al 'wat een haartjes!' Ik dacht huh ben net begonnen. 

0:30 terug op mijn rug. En persen maar! 1 ding had ik mezelf beloofd, ik wil het voelen wanneer het hoofdje staat hoeveel pijn het ook mag doen. 3 keer persen en het hoofdje stond. Auw au au, wat brand dat! Maar toch snel voelen, wat apart! Zo zacht glibberig hoofdje, daar beneden wat straks (als het goed is) weer normaal is.. En nu wachten, want tot de volgende wee duurt het even.. mijn gevoel zei een halfuur maar mijn vriend zei het was ongeveer twee minuten. Persen en het hoofdje was eruit! Nog 1keer zachtjes, en dit heb ik de vorige twee keer ook niet bewust gevoeld, ze glibberde er uit. Het eerste wat ik schreeuwde was, yes zonder hulp ik kan dit!!! Oohh wat was ze mooi en wat veel haar!!! Mijn vriend en ik keken om de hoek van de kamer waar iedereen bleef, want dat waren we immers 'gewend'. Maar niets!!! 

Op 04-04-2016 om 01:16 geboren Noor Feline 

Na de bevalling mopperde ze , ze huilde niet. Onder toeziend oog van mijn vriend is Noor meegenomen door de kinderarts. In een aparte kamer is ze uit gezogen. Ze had heel veel vruchtwater in haar buik