Snap

Mijn top 5 favoriets Bloggers

Wie bewonder ik? Best veel mensen eigenlijk. Voor de #30DayBlogChallange kies ik er vandaag 5 uit die ik in het zonnetje zet!

Toen mijn blogs nog op en top waren kreeg ik vaak complimenten van Blogsters hier op Mamaplaats. Blogster waar ik zelf juist heel erg tegen op keek (kijk). 

Iemand volgt jou op Mamaplaats, kreeg ik maar liefste 49x in mijn mail. Elke keer voelt dat toch super gaaf! Iemand, die jou niet kent, die je toch wil volgen omdat ze het toch interresand vinden wat je schrijft! Dat is toch geweldig, dat is toch een super groot compliment?! 

Toen ik pas was begonnen met bloggen weet ik nog dat ik van MamavanQuentin plots een berichtje kreeg op Facebook, waarin ze zei dat ze mijn schrijfstyl zo leuk vond en of ze me mocht toevoegen als vriend. Bloos, bloos! Natuurlijk, wauw! 

Sommige blogs werden beloont met prijzen, sommige met extra aandacht op Facebook. Maar dat is allemaal extra aandacht, dat is niet mijn blog doel. Ookal is het wel super leuk! Een soort kroon op je werk. :)

Vandaag benoem ik voor de #30DayBlogChallange mijn top 5 Bloggers! Best moeilijk en ik hoop niet dat ik niemand teleurstel.. Er zit hier aardig wat talent! En dat ik je niet noemt betekend niet dat ik je niet goed vind! Iedereen die zijn eigen, echte, emotionele verhaal in een blog durft te zetten, vind ik geweldig :)

Het is mijn beurt om een aantal bloggers in het zonnetje te zetten!! Hier mijn top 5!

5. Joost

Meneer Joost. Ja.. De eerste paar blogs vond ik zo geweldig geschreven! En eindelijk een papa blogger, super leuk! :) Alleen daarna, blog na blog, begon ik wat twijfel te krijgen. Is deze blogger wel echt? Is dit wel echt een man die blogt? Wordt dit niet gewoon geciteerd uit een eerder geschreven roman? De details, de dialogen. Een beetje TE mooi geschreven.. Ik moet toegeven Joost, ik (en vast vele andere) heb je geGoogled. Ik vond niks. Ik geloof dat je blogs echt zijn en ik vind ze echt super geschreven. Maak een boek! 

4. MamavanQuentin

Kan ik zeggen dat deze Blogster een beetje van "de oude garde" is? Ze is voor mij één van de Mama's die thuis hoordt in ons (mijn) hechte Mamaplaats groepje! Haar nuchtere blogs zijn een verademing en die kleine van haar is echt een cutie. We volgen elkaar ook op Instagram en Facebook en ik vind het heel leuk om de ontwikkeling en de mooie kiekjes van die kleine te mogen zien. Ook heeft ze laatst een boek geschreven, super benieuwd naar!

3. Chiara

Ten eerste echt een super mooie vrouw! Ik mocht tijdens Mamaswap2 een cadeaupakket voor haar maken en dat vond ik echt een eer :). Super grappige bijkomstigheid, dat ze echt 10 kilometer bij mij vandaan woont! Uit haar blogs maak ik op dat buiten haar mooie uiterlijk, ze ook een heel mooi inerlijk heeft. Sterk en misterieus. En die kleine, OMG, cute!! Ik vind je blogs sterk geschreven!

2. Lindsy83

Ik keek altijd super erg uit naar haar blogs! Ik vind Lindsy mega creatief! Haar blog onderwerpen zijn altijd intressand en intressand geschreven. Af en toe zit er een bepaalde spanning in waar door je maar wil blijven lezen en lezen! Altijd als er in de Mamaplaats bloglijst een Bitstrip plaatje voorbij kwam kwam dacht ik: Yeahh! Een nieuwe Lindsy! Alle blogs heb ik gelezen. Ik was vereerd toen ik een prive-berichtje in mijn inbox kreeg met een zwangerschaps aankondeging en er kwamen ook de nodige gevoelens los toen ik later ook bericht kreeg van dat het verkeerd was afgelopen.. Uit haar blogs heb ik echter wel altijd opgemaakt dat deze vrouw heel positief is ingesteld, dus ik hoop dat het al weer beter met haar gaat! Ik hoop dat je binnekort weer gaat schrijven, deze grote fan mist jou!

1. Joycies

Ik wou dat deze vrouw juf was op de basisschool waar mijn kids later heen gaan. Volgens mij is dit een super juf en ze verdient een award. Juffies zijn belangrijke personen in de levens van je kinderen. Een lieve, goede juf hebben is dan ook super belangrijk. Jou peuters zijn gezegend met zo'n juf. De serie blogs die je een aantal weken geleden schreef over hoe de kleuters uit jou klas denken over bepaalde dingen vond ik ge-wel-dig! Als je nog meer van die zou schrijven en ze zou bundelen, zal ik het zeker kopen!! Via jou blogs krijg ik altijd een kijkje in de gedachtes van kleuters op school. I like what i read :) Comisch, Caring, TOP! I love the way you write! 

Ik ken niemand persoonlijk en heb nog nooit iemand ontmoet maar toch voel ik met een aantal echt een soort "Sister-band". Alsof je elkaar al zo lang kent, dat je alles met elkaar wil delen. Elkaar adviezen en tips wil geven. Dat ik graag weet hoe het met iedereen gaat. Online vriendinnen? :)

Buiten mijn top 5 Bloggers is er ook nog één vlogger die ik volg! Hij is zo leuk, check hen even! Bram de Wijs :)

Wie is jou blog/vlog idool?!

7 jaar geleden

Je schrijft zo knap! Ik meende wat ik zei, maak een boek!! En ja, ik geloof dat je echt bent! Kijk uit naar je volgende blog! Bedankt voor het door verwijzen naar hier Miss Julia :)

7 jaar geleden

Dankjeee!! Verrast?! Haha, ik vind jou echt geweldig :)

7 jaar geleden

Wat wad ik blij verrast om mezelf in de top 5 te zien. Dank je wel! En om gelijk een compliment terug te geven. .. ik vind jouw blogs ook super! Lekker leesbaar en mooie verhalen.

7 jaar geleden

Vanzelf sprekend vond ik het dat jij daarin een plek hebt! En wauw, dankje! Dat maakt mij dan weer verlegen, haha!