Snap

Mijn kind met autisme/adhd

Altijd zeuren de mensen om mee heen over mijn zoontje met autisme adhd

voor vele herkenbaar starende mensen als je kind driftbui heeft !!

Dat heb ik altijd want ik heb een zoon van 7 jaar die autisme /adhd heeft en op een leeftijd zit verstandelijk van een 3/4 JAAR en aan de buitenkant zie je niks 

Dus als mijn zoon ergens driftbui heeft of hij begrijpt iets niet krijg ik altijd comentaar van vreemde pff zoals je moet wel luistere of ben je daar niet te groot voor etc ik wil het liefst zeggen bemoei je met je eigen zaken of heeft Jou mama je dat niet geleerd !!!maar mee ik blijf vriendelijke zelf en leg dan uit van zijn verstandelijke beperking dan kijken ze helemaal raar naar mn kind alsof die een  virus is die hij kan overbrengen ???????? 

Ik heb mezelf aan moeten leren dat ik niks meer van zeurende volwassenen mensen moet aantrekken want ik hen een kind met autisme hun niet maar als cristian mijn zoon op de naschoolse opvang is doe ik laatse tijd boodschappen want heb het gehad met de bemoeizuchtige mensen is dit ook herkenbaar voor andere moeders ??

6 jaar geleden

Ja hoor, Ik doe altijd boodschappen zonder onze middelste. Niet zo zeer omdat ik geen zin heb in de buitenwereld maar vooral omdat hij die prikkels niet aankan. Dus voor hem is het ook fijner als ik de boodschappen heb gedaan voordat hij thuis komt van school of de dagbehandeling. Het is zelfs zo dat er mensen zijn die soms heel verbaast vragen heb jij 3 kinderen Dan?! Ik dacht maar 2. Dat maakt mij dan wel weer verdrietig.

6 jaar geleden

Nog niet zo maar ik zie wel dat andere kinderen van ongeveer de leeftijd van mijn zoon (4 kalenderjaren) zich anders gedragen. Die blijven wel bij mama en hollen niet tig keer bij hun ouder(s) vandaan. Om eerlijk te zeggen kan het mij weinig schelen wat andere zeggen. Het kan best zijn dat dit in de toekomst gaat veranderen, dat weet ik niet. Voor nu heb ik nog steeds mijn "grote mond" bij me als ze commentaar geven of ik zeg doodleuk ja dat is nu autisme ;) .